Facebook Pixel Ο Απόλλων το "x"άρηκε!
| 2014-01-25 17:55:00

Ο Απόλλων το "x"άρηκε!

Ο Απόλλων το "x"άρηκε!

Παρότι αγωνίστηκε από το 14` με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δεληζήση, ο Απόλλων στάθηκε όρθιος στο ΟΑΚΑ παίρνοντας 0-0 από την Καλλονή, ενώ η "ελεφρά ταξιαρχία" είχε και δοκάρι στο 47` με τον Φαρινόλα.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής ο Απόλλων Σμύρνης, παρότι αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με 10, πήρε 0-0 από την Καλλονή στο ΟΑΚΑ και μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Φαρινόλα, σε ένα ματς πάντως που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Το αποτέλεσμα- αν μη τι άλλο -ήταν πισωγύρισμα για την ομάδα της Μυτιλήνης, που προερχόταν από δύο σερί νίκες, ενώ ο Απόλλων πήρε βαθμό χρυσάφι στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία!

Με 10 νωρίς-νωρίς!

Κακό ήταν το θέαμα στο ΟΑΚΑ στο πρώτο μέρος, με τον Απόλλωνα να είναι πιο κινητικός, αλλά στο 14` έμεινε με 10! Ο Δεληζήσης συγκεκριμένα αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Ζακουάνι! Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όμως η εστία του Τζόρβα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, που ουσιαστικά χρειάστηκε να επέμβει μόνο στο σουτ του Νιαμπούγιου στο 43`. Αυτά ήταν ουσιαστικά όλα όσα έγιναν στο πρώτο μέρος, με το αποτέλεσμα να είναι 0-0.

Δοκάρι ο Φαρινόλα!

Στο 47` ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο 0-1, αλλά το σουτ του Φαρινόλα σταμάτησε στο δοκάρι! Το ματς κυλούσε δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους δύο τεχνικούς να κάνουν αλλαγές, αλλά φτάσαμε στο 77` για να δούμε και πάλι φάση, με τον Νιαμπούγιου να πλασάρει από κοντά, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 80` ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με τον Ντάλμπεργκ, με την "ελαφρά ταξιαρχία" να κρατά το μηδέν ως το τέλος και να παίρνει το βαθμό.  

ΔΟΚΑΡΙΑ: 47' Φαρινόλα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 24'Αναστασιάδης, 56'Λεοζίνιο -37'Αργυρόπουλος, 57' Μίνγκας, 67' Φαρινόλα.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 14' Δεληζήσης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος (83' Καλτσάς), Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Μαρσέλο (71' Γιορέντε), Κεϊτά, Μανούσος, Νιαμπούγιου, Λεοζίνιο, Περόνε (67' Καζάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Μίνγκας (91' Καμαρά), Λουσέρο (79' Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα (72' Πετρόπουλος), Ντάλμπεργκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags