Facebook Pixel "Έχουμε υπογράψει με αμυντικό"
| 2014-01-25 21:36:00

"Έχουμε υπογράψει με αμυντικό"

"Έχουμε υπογράψει με αμυντικό"

Ο Λόρι Σάντσεζ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Σπάθα και αποκάλυψε πως ο Απόλλωνας έχει υπογράψει με αμυντικό, αφού έχασε τον Δεληζήση.

Η αποβολή του Δεληζήση, ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, θα τον στερήσει από τις υπηρεσίες του Λόρι Σάντσεζ για κάποια από τα επόμενα ματς, με τον Απόλλωνα να χάνει έναν εκ των βασικών του στόπερ. Ωστόσο, φαίνεται πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει, ήδη, φροντίσει για να καλύψει το κενό του, αφού ο τεχνικός του συλλόγου αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως έχουν πέσει οι υπογραφές με αμυντικό.

Ακόμη, εξέφρασε κάποια παράπονα για τη διαιτησία του Σπάθα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα είχε πάρει τη νίκη αν έπαιζαν 11 εναντίον 11.

«Γενικά είχαμε πολύ καλή απόδοση, ανασταλτικά 10 παίκτες αμύνθηκαν εναντίον 11 και τα πήγαν πολύ καλά, ενώ με την εικόνα της αναμέτρησης, θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει νικητές.

Είχαμε το δοκάρι με τον Φαρινόλα, ενώ λίγο πριν από την λήξη της αναμέτρησης υπάρχει μια φάση με τον Αργυρόπουλο, όπου θεωρώ ότι υπάρχει επαφή και θα έπρεπε να δοθεί η παράβαση. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και αν αγωνιζόμασταν 11 εναντίον 11 θεωρώ ότι θα είχαμε πάρει τη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του για να αναφερθεί και στις απουσίες.

«Έχουμε υπογράψει με έναν αμυντικό και μέσα στην εβδομάδα θα δουλέψουμε όσο χρειάζεται για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Έχουμε επιλογές αμυντικά και ο Παντελιάδης ήταν καλός σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, όπως και σαν αμυντικός χαφ, αλλά και σαν αριστερός μπακ. Έχει βοηθήσει όπου χρειάστηκε να αγωνιστεί».


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags