Facebook Pixel Καλύτερα φάε μεγάλη μπουκιά!
| 2014-01-26 17:08:00

Καλύτερα φάε μεγάλη μπουκιά!

Καλύτερα φάε μεγάλη μπουκιά!

Πώς κατάφερες, ρε Χουμπ, να μείνεις χωρίς στόπερ; 

Μα καλά, πώς κατάφερε ο ΠΑΟΚ όχι μόνο να μην έχει στην αποστολή του ούτε έναν κεντρικό αμυντικό αλλά να του λείπει ακόμα και ένας από τους δύο παίκτες που... «βαφτίστηκε» κεντρικός αμυντικός κατά τη διάρκεια της σεζόν; Αυτή είναι η ερώτηση που βασανίζει από χθες πολλούς. Για να δούμε...

Από την αρχή της εβδομάδας, ο Χούουμπ Στέφενς γνώριζε ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τη Βέροια τον Γιώργο Τζαβέλλα, τον οποίο δήλωσε να εκτίσει την ποινή για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στη συγεκριμένη αναμέτρηση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Μιγκέλ Βίτορ αποχώρησε με πόνους και νεύρα, καθώς κατάλαβε ότι υπέστη υποτροπή σε θλάση, κάτι που επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη.

Ο Πορτογάλος τέθηκε νοκ άουτ για περίπου 1,5 μήνα. Την ίδια στιγμή, ο... κεντρικός αμυντικός-«φάντασμα», ο Ινιγο Λόπεθ, έπαιρνε το αεροπλάνο με προορισμό το Βίγκο, καθώς ο Στέφενς τον είχε ξεγράψει και συμφώνησε να αγωνιστεί στην ομάδα της Γαλλικίας μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι χθες το μεσημέρι, η λογική έλεγε Κατσικάς για το κέντρο της άμυνας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον «δικέφαλο» και έμεινε εκτός αποστολής.

Πλέον, δεν υπάρχει δίλημμα... Υπάρχει κενό, καθώς κανένας από τους 18 της αποστολής δεν είναι κεντρικός αμυντικός. Και όλα αυτά τέσσερις μέρες μετά το «οι κεντρικοί αμυντικοί που έχω στη διάθεσή μου είναι αρκετοί»... Ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Κατσουράνη; Νέα δοκιμή, που ακούει στο όνομα Γιάννης Σκόνδρας. Επόμενος υποψήφιος; Χέντβιγκες Μαντούρο.

Εκτός και ο Μάρτενς

Ο Χούουμπ Στέφενς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την ολιγοημέρη παρουσία του στην Ολλανδία και έκανε αυτός την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τη Βέροια. Και αυτή όμως δεν είχε μεγάλη διάρκεια, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Ο προπονητής του «δικεφάλου» ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, στην οποία δεν συμμετέχει εξαιτίας ενοχλήσεων ο Μάαρτεν Μάρτενς και ο Στέφενς προτίμησε να τον προφυλάξει εν όψει και του αγώνα της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας, στην Τούμπα.

Παίζει με Απόλλωνα ο Τζαβέλλας

Χθες ξεκαθάρισε και το θέμα με την τιμωρία του Γιώργου Τζαβέλλα που είχε δηλωθεί πως στο παιχνίδι με τη Βέροια θα εκτίσει την ποινή για τις κίτρινες που συμπλήρωσε και αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Οπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, ο Τζαβέλλας σήμερα εκτίει ποινή για την κόκκινη και η τιμωρία του για τις κάρτες μεταφέρεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά. Κάτι που σημαίνει πως αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στον προημιτελικό με τον Απόλλωνα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags