Facebook Pixel "Πυρ και μανία" ο Σάντσεζ με τη διαιτησία!
| 2014-01-30 23:37:00

"Πυρ και μανία" ο Σάντσεζ με τη διαιτησία!

"Πυρ και μανία" ο Σάντσεζ με τη διαιτησία!

Ο Λόρι Σάντσεζ στις δηλώσεις του στάθηκε στις αποφάσεις του Δασκαλόπουλου λέγοντας πως "σήμερα βίωσα τη χειρότερη απόφαση που έχω δει στην καριέρα μου, μια απόφαση που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: "Καταλαβαίνω ότι ο Απόλλων είναι μία μικρή ομάδα και ο ΠΑΟΚ μεγάλη. Καταλαβαίνω ότι σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου οι μικρές ομάδες πρέπει να φεύγουν και να συνεχίζουν οι ομάδες. Σήμερα βίωσα τη χειρότερη απόφαση που έχω δει στην καριέρα μου, μια απόφαση που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Πρέπει να ντρέπονται που είδε ο κόσμος αυτό το πράγμα. Αυτό ήρθε μετά από ένα άλλο τραγικό λάθος της διαιτησίας. Μου έλεγαν πριν έρθω στην Ελλάδα ότι στα εκτός έδρας ματς με μεγάλες ομάδες, οι μικρές δεν παίρνουν σφυρίγματα. Η ομάδα μου πήγε καλά, αλλά ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τις αποφάσεις του διαιτητή"

Για τη φάση που έχει παράπονα: "Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω του τερματοφύλακα που έπρεπε να αποβληθεί στο ξεκίνημα του αγώνα επειδή ακούμπησε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, τότε θα μπορούσαμε να νικήσουμε".

Για το αν είναι τραβηγμένη η άποψή του με δεδομένη την εικόνα που είχε ο αγώνας: "Δεν είναι μόνο η μη αποβολή του τερματοφύλακα . Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ εις βάρος μας. Και το δεύτερο γκολ έρχεται από φάση στην οποία δεν υπήρχε φάουλ. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα που παρατάξαμε μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν δεν υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags