Facebook Pixel Ντεφορμέ και οι τρείς!
| 2014-02-03 00:29:00

Ντεφορμέ και οι τρείς!

Ντεφορμέ και οι τρείς!

Τελικά, δεν ήταν σε καλή μέρα κανένας από τους προπονητές των μεγάλων ομάδων. Μίτσελ, Στέφενς και Αναστασίου ήταν κι αυτοί ντεφορμέ αυτό το Σαββατοκύριακο. Και δείτε γιατί.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε με τα χίλια ζόρια, ο Παναθηναϊκός να έφερε ισοπαλία και ο ΠΑΟΚ να έχασε, όμως οι τρείς προπονητές αυτών των ομάδων κάνανε αρκετά λάθη.

 

Ο Μίτσελ είδε την ομάδα του να μην έχει ζωντάνια και καθόλου καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές, αλλά κι ατυχείς εμπνεύσεις, όπως αυτή του Βαλντές, ο οποίος με το «καλημέρα» του στην Ελλάδα βρέθηκε ξαφνικά στο γήπεδο. Και ούτε που ακούμπησε μπάλα, φυσικά.

 

Ο Στέφενς είδε τον Αναστόπουλο να του κάνει ματ, με τον Ολλανδό να περιμένει από τον Μάρτενς να κάνει τη διαφορά. Δίχως, φυσικά, να δικαιώνει τις προσδοκίες. Το ίδιο και ο Νάτχκο που μόλις είχε κατέβει από το αεροπλάνο. Επίσης, η άμυνα χωρίς ορίτζιναλ στόπερ βρέθηκε προ εκπλήξεων τόσες φορές.

 

Όσο για τον Αναστασίου δεν τα πήγε καλά στην διαχείριση του αγώνα. Δυο από τους πιο «αθλητικούς» παίκτες του, τους Αμπέντ και Καρέλη, του έκανε αλλαγή από το 60’΄για να βάλει δυο από τους πιο λάιτ ποδοσφαιριστές του σε θέματα μαρκαρισμάτων και τρεξιμάτων (Μπαϊράμι, Μέντες), την στιγμή που ο ΟΦΗ φόρτσαρε και πίεζε περισσότερο. Με συνέπεια οι Κρητικοί να πάρουν τα ηνία του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags