Facebook Pixel Της την έφερε... πλαγίως!
| 2014-02-08 20:14:00

Της την έφερε... πλαγίως!

Της την έφερε... πλαγίως!

Με δύο γκολ που μπήκαν ύστερα από εκτελέσεις πλαγίου, ο Απόλλωνας επικράτησε 2-0 της Ξάνθης και ανέβηκε στη 13η θέση της βαθμολογίας. Μίνγκας και Πετρόπουλος οι σκόρερς της Ταξιαρχίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να μπαίνει στο ματς με σαφή διάθεση να γίνει απειλητικός και να πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν γρήγορα στο σκορ. Στο 8', ύστερα από εκτέλεση πλαγίου του Παντελιάδη και αμυντική αδράνεια της Ξάνθης, ο Μίνγκας πετάχτηκε έξυπνα και έκανε το 1-0.΄Στη συνέχεια οι ακρίτες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν απειλώνας περισσότερ με σουτ σουτ, παρά με οργανωμένες ενέργειες, αφού η Ταξιαρχία ήταν καλά στημένη αμυντικά και δεν άφησε ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Τζόρβα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, παίρνοντας προβάδισμα νίκης. Μάλιστα ο Απόλλων σκόραρε με σχεδόν παρόμοιο τρόπο με το πρώτο τέρμα! Στο 67', ύστερα από εκτέλεση πλαγίου του Παντελιάδη, ο Πετρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια, ιδιαίτερα μετά το 72', όταν έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη.

Η Ταξιαρχία όμως θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Πετρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέμα στο 75'. Έτσι παρέμεινε το 2-0, με τον Απόλλωνα να αναβαίνει στην 13η θέση, έχοντας 25 βαθμούς, ένα λιγότερο απ'την Ξάνθη δηλαδή, η οποία βρίσκεται στην 11η.


Απόλλων (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (46' Σόντερμπεργκ), Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Άμπροουζ, Μίνγκας, Λουσέρο, Πετρόπουλος, Ντάλμπεργκ

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Τσέμα, Φλίσκας, Ντε Γκουζμάν (57' Σουάρες), Γούτας, Κομεσίδης(57' Μπέρτος), Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος, Κάλβο, Σολάρι


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags