Facebook Pixel Το σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα... χώνει για την ήττα (ΦΩΤΟ)
| 2014-02-09 23:15:00

Το σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα... χώνει για την ήττα (ΦΩΤΟ)

Το σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα... χώνει για την ήττα (ΦΩΤΟ)

Τι και αν ο Χουμπ Στέφενς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στάθηκε κυρίως στην διαιτησία; Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ κάνει λόγο για δίκαιη ήττα και για μία ομάδα που δεν έπαιξε...

Συγκεκριμένα, στο θέμα με τίτλο: «Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια στην Λεωφόρο», αναφέρει:

«Το ποδόσφαιρο δεν διεκδικεί τον τίτλο του δικαιότερου σπορ, καθώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ωστόσο είναι συνεπές στον κανόνα που λέει πως δεν παίξεις καλά, δεν κερδίζεις. Ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο δεν έπαιξε. Εμεινε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και μοιραία έφυγε με την ήττα 2-1 από τον Παναθηναϊκό» και προσθέτει:

«Ο Δικέφαλος μόνο στα πρώτα 10-15’ δικαιούται να λέει πως έκανε ό,τι μπορούσε. Από εκεί και μετά, ο Παναθηναϊκός με όπλο του το συνεχές πρέσινγκ που ξεκινούσε από την επίθεσή του βγήκε σταδιακά μπροστά μπλοκάροντας την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ που αδυνατούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος».

Όσο για την κόκκινη σχολιάζει:   «Στο 55’ ο
Στυλιάρας με υπόδειξη του βοηθού απέβαλε τον Κατσουράνη επειδή θεώρησε πως ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Μπεργκ. Από το φάουλ αυτό και δυνατό σουτ του Νάνο προέκυψε το  2-0 που κατέστησε τον Παναθηναϊκό αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ με το εις βάρος του σκορ και αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφερε να αντιδράσει δείχνοντας τελείως αποδιοργανωμένος. Απλώς μείωσε στο 91’ με τον Κλάους στη μόλις δεύτερη τελική του προσπάθεια στο ματς». 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags