Αναλυτικά: Πληροφορηθήκαμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αντιλαμβανόμενη μετά το παιχνίδι της Κυριακής, το ποια είναι η καλύτερη ομάδα της Football League και ότι, ανεξαρτήτως του ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη την κανονική περίοδο, οι 3 θέσεις της ανόδου θα κριθούν στα play- off, όπου η ομάδα μας δεν θα «παίζεται», όπως έκανε και την προηγούμενη περίοδο, μετά την ήττα με 0-1 στον Βόλο, κατέθεσε μια κωμικού περιεχομένου ένσταση μ’ ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όπως είχε κάνει και πέρυσι, όπου είχαν «ονειρευτεί» ο κ. Καραγιάννης και οι συνεργάτες του, ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ δεν είχε φορολογική ενημερότητα και κακώς έκανε μεταγραφές. 

Το σχέδιο εκείνο και την καταγγελία την είχε επεξεργαστεί και την είχε κάνει μαζί με την ένσταση ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος τώρα βρίσκεται στον πάγκο του Πανηλειακού, μαζί με τον γνωστό μάνατζερ Αγγελή και καμιά φορά και κάτι παιδιά απ’ τον Βόλο. 

Παιδιά, αντί να κάνετε το σταυρό σας που κοιμήθηκε ο Θεός και ο Γκράνας και πήρατε ισοπαλία, ζητάτε και τα ρέστα; 
Καλύτερα, αντί να κάνετε ενστάσεις και μετά να παραιτείστε για να σας επιστραφεί το παράβολο και να εισπράττετε μηνύσεις και αγωγές για δυσφήμηση του νομικού προσώπου εταιρίας, καλύτερα να δώσετε τα λεφτά στο παγκάρι του πολιούχου του Βόλου και των άλλων πόλεων που ενδιαφέρονται, μπας και γίνει κανένα θαύμα και μπουν στα playoff αντί της Παναχαϊκής και άλλων δυνατών και καθαρών ομάδων, τίποτα ομάδες που αντί να διεκδικούν την άνοδο, διεκδικούν άλλα πράγματα και να έχουμε πάλι την UEFA να μας εξευτελίζει. 

Δυστυχώς για εσάς και για τους φίλους σας, η ομαδάρα δεν κρατιέται πια και τ’ αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής ήρθαν όλα ανάποδα! 

Το πάρτι άρχισε και θυμίζει την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα απέναντι σας θα έχετε όλη την Πάτρα και όλη την Αχαϊα.