Facebook Pixel Σ. Κόλκας: Τι έγινε η τηλεδιάσκεψη;
| 2014-02-12 13:56:00

Σ. Κόλκας: Τι έγινε η τηλεδιάσκεψη;

Σ. Κόλκας: Τι έγινε η τηλεδιάσκεψη;

Ο Σταύρος Κόλκας εκφράζει τον προβληματισμό του, πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ότι υπήρχε τηλεφωνική συνομιλία του Σαββίδη με τον Στέφενς.
 

Εκεί που κάθισε ξαφνικά στον υπολογιστή σου, βλέπεις μία φράση να ξεπροβάλει από την σελίδα του ΠΑΟΚ στο facebook. Είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα, μπορείς να κοιμηθείς πλέον ήσυχος.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ομάδας και τον προπονητή, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η απόλυτη εμπιστοσύνη του πρώτου στον κ. Στέφενς και το πλάνο του. Ο κ. Σαββίδης σημείωσε επίσης ότι τώρα είναι η στιγμή για τον προπονητή να παρουσιάσει την ομάδα στο καλύτερό της επίπεδο, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι, παρά τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις, απομένουν πολλά πράγματα που μπορεί να κερδίσει η ομάδα μέσα στη σεζόν, όπως επίσης ότι υπάρχουν το ταλέντο και ο χαρακτήρας για να πετύχει, αρκεί να μη χαθεί άλλος χρόνος». Αυτή η παράγραφος, έφερε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της ομάδας οι οποίοι δεν κοιμήθηκαν με τη βοήθεια λεξοτανίλ 6αριών εχθές.

Ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός που πρέπει πάνω στην υπερδιέγερση που αισθάνθηκα να πάτησα και Like. Για τέτοια τρέλα μιλάμε.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags