Facebook Pixel Ένταση και αντιπαράθεση με Θεοδωρίδη
| 2014-02-13 01:11:00

Ένταση και αντιπαράθεση με Θεοδωρίδη

Ένταση και αντιπαράθεση με Θεοδωρίδη

Ανέβηκαν οι τόνοι στα αποδυτήρια του Περιστερίου με τον Σάββα Θεοδωρίδη να εμπλέκεται σε λεκτική διάμαχη με ανθρώπους του Ατρομήτου ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στο στόχαστρο μερίδας οπαδών.

Ο εκ των αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ ενεπλάκη σε αντιπαράθεση με ανθρώπους του Ατρομήτου στα αποδυτήρια από μία παρεξήγηση που προέκυψε σχεδόν από το... πουθενά και με αφορμή την διαιτησία του αγώνα.

Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ στην συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης αποτέλεσε και στόχο ορισμένων οπαδών του Ατρομήτου που περιορίστηκαν πάντως σε λεκτικό επίπεδο. Χρειάστηκε ωστόσο αρκετή ώρα ώστε να μπορέσει να φύγει χωρίς άλλα προβλήματα από το γήπεδο η αποστολή του Ολυμπιακού. «Μεγαλώσαμε. Όσο και εάν δεν θέλετε να το καταλάβετε μεγαλώσαμε ως ομάδα», ήταν η ατάκα ενός ανθρώπου του Ατρομήτου προς τον Θεοδωρίδη την ώρα που έβγαινε από τα αποδυτήρια με τον Γιάννη Βρέντζο. Ο Γιώργος Σπανός από την πλευρά του ήταν εκείνος που έσπευσε να... σβήσει κάθε εστία που πήγε να δημιουργηθεί.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags