Facebook Pixel Να γιατί ΔΕΝ διώχνει τον Στέφενς ο Ιβάν!
| 2014-02-13 12:30:00

Να γιατί ΔΕΝ διώχνει τον Στέφενς ο Ιβάν!

Να γιατί ΔΕΝ διώχνει τον Στέφενς ο Ιβάν!

Πολλή κουβέντα γίνεται για το μέλλον του Ολλανδού στον ΠΑΟΚ, αλλά ο σκύλος αποκαλύπτει γιατί ΔΕΝ πρόκειται να αποχωρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν από τον πάγκο του Δικέφαλου!

Ξαφνικά, μετά από ήττα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, άρχισε να ψιθυρίζεται δεξιά και αριστερά (σε εφημερίδες, ραδιόφωνα κ.λπ.) ότι η παραμονή του Χουμπ Στέφενς στην ομάδα δεν είναι δεδομένη. Με τον Σαββίδη, μάλιστα, να αναγκάζεται να στηρίξει ανοιχτά τον Ολλανδό, σε μία προσπάθεια να προλάβει καταστάσεις. Ο λόγος; Μα, φυσικά, γιατί δεν σκοπεύει να διώξει τον Στέφενς από την ομάδα. Τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν και, φυσικά, τα πλέι οφ.

Ο Ιβάν θεωρεί ότι ολόκληρο το τιμ (προπονητής, παίκτες κ.λπ.) πρέπει να κριθεί στο τέλος της σεζόν, όταν σε όλα τα οργανωμένα μαγαζιά κάνουν το ταμείο. Και έχει τη διάθεση να αφήσει ήσυχο τον Στέφενς να κάνει τη δουλειά του. Εκτός από αυτό, βέβαια, υπάρχει ένα ακόμα... θεματάκι που διώχνει κάθε σκέψη από το μυαλό του Σαββίδη, όσον αφορά το μέλλον του Ολλανδού. Κι αυτό είναι... χρηματικό!

Γιατί ο Στέφενς το περασμένο καλοκαίρι που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕ τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του! Στην ουσία, δηλαδή, ήταν δεδομένο από τον περασμένο Ιούλιο ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα άλλαζε προπονητή, πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος! Ο Ολλανδός έχει πάρει μπροστά τα λεφτά του και, από τη στιγμή που το τρένο του πρωταθλήματος έχει χαθεί, έτσι κι αλλιώς δεν θα οφελούσε κανέναν πιθανή αλλαγή προπονητή, για να ταρακουνήσει ας πούμε την ομάδα και να αλλάξει η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags