Facebook Pixel Φρέσκος... Κουλούρης στη Ριζούπολη!
| 2014-02-13 22:49:00

Φρέσκος... Κουλούρης στη Ριζούπολη!

Φρέσκος... Κουλούρης στη Ριζούπολη!

Τα δύο γκολ του 18χρονου Κουλούρη και η εμφάνιση του Νάτχο ήταν ότι θα θυμόμαστε από το 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα και την πρόκριση του Δικεφάλου στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αντίπαλος τώρα ο Ολυμπιακός

Με εξαίρεση το κακό πρώτο 20-30λεπτο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά κόντρα στον Απόλλωνα, με τις δυο ομάδες να παίζουν με πολλές αλλαγές. Ο Κλάους άνοιξε το σκορ και τον ακολούθησε ο αντικαταστάτης του, ο νεαρός Κουλούρης που σκόραρε για το 2-0 στο 54` και σημείωσε το 3-0 στο 90`. Θετικός ο Ινσαουράλδε στο ντεμπούτο του, ο Χούσεν δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Νάτχο που μοίραζε γκολ. Ο Απόλλωνας μπορεί να... γκρινιάζει για δύο περιπτώσεις οφσάιντ του Μπάρκογλου στο 0-0 που δεν ήταν.

Καλός... Κλάους

Πιο κινητικός ήταν ο Απόλλων στην αρχή του ματς, με την "ελαφρά ταξιαρχία" να έχει δυο καλές στιγμές, ένα φάουλ του Κουκ στο 10` και ένα τετ-α-τετ του Μπάρκογλου στο 12` που κακώς καταλογίστηκε οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ των επίσης πολλών αλλαγών, με τους Ινσαουράλδε-Χούσεν βασικούς, έψαχνε τα πατήματά του, έχοντας ένα καλό σουτ με τον Λούκας στο 20`. Ο Κλάους στο 32` είχε την καλύτερη φάση του ημιχρόνου, καθώς το σουτ του πέρασε μόλις άουτ, ενώ ένα λεπτό πριν ο Μπάρκογλου είχε υποδειχτεί και πάλι λανθασμένα εκτός θέσης.

Τελικά, χάρη στην επιμονή του Κλάους στο 42`, που παρά το μαρκάρισμα του Δεληζήση έμεινε όρθιος, έγινε το 0-1, βάζοντας... φρένο στις όποιες ελπίδες του Απόλλωνα για πρόκριση.

Κουλούρης!

Ο 18χρονος Κουλούρης μπήκε στο β` μέρος αντί του Κλάους και στο 54` χρίστηκε σκόρερ! Ο νεαρός πήρε την πάσα από τον Νάτχο και σούταρε εύστοχα για το 0-2 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Λίγο πριν, στο 51`, ο Ισραηλινός είχε δώσει πάσα "πάρτο-βάλτο" στον Χούσεν, αλλά το πλασέ του Ολλανδού κόπηκε από τον Σόντερμπεργκ προ της γραμμής.

Οι δυο τεχνικοί στη συνέχεια έκαναν μαζεμένες αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε, όπως ήταν φυσιολογικό, με τις δυο ομάδες ουσιαστικά να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα του Ντίτσιου και τον Κουλούρη στο 90` να διαμορφώνει το τελικό 0-3.  Ο Νάτχο πέρασε άλλη μια κάθετη, ο Στοχ δεν πρόλαβε να πλασάρει,ο Λούκας έστρωσε στον νεαρό φορ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags