Facebook Pixel Σκόραρε νωρίς... λαχτάρησε, αλλά νίκησε!
| 2014-02-16 20:08:00

Σκόραρε νωρίς... λαχτάρησε, αλλά νίκησε!

Σκόραρε νωρίς... λαχτάρησε, αλλά νίκησε!

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε 2-0 στο 13` με γκολ των Μπόγιοβιτς και Καμαρά, αλλά στο β` μέρος ο Απόλλων μείωσε με τον Ντάλμπεργκ και απείλησε με ισοφάριση, για να πάρουν τελικά τη νίκη οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 7' με τον Μπόγιοβιτς (από ελεγχόμενη θέση οφσάϊντ) και στο 13' με τον Καμαρά και ήταν καλύτερος χωρίς ωστόσο να πετύχει και τρίτο τέρμα για να «καθαρίσει» τον αγώνα. Η ομάδα της Ριζούπολης, αήττητη μέχρι χθες, εκτός έδρας, επί ημερών Λόρι Σάντσεζ, έπειτα από ένα κακό πρώτο 45λεπτο, στην επανάληψη παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη. Μείωσε με τον Αμπρόουζ στο 55' και είχε τουλάχιστον άλλες τρεις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει (54' Αμπρόουζ, 61' Ντόλμπεργκ, 72' Τσοκάνης). Τελικά γνώρισε την πρώτη ήττα εκτός έδρας έπειτα από τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη.

Μπαμ-μπαμ!

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε στα πρώτα 15λεπτά να πετύχει δύο γκολ, βάζοντας από νωρίς θεμέλια νίκης. Μόλις στο 7` ο Μπόγιοβιτς με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 ήρθε λίγο μετά. Στο 13` ο Καμαρά κέρδισε την μπάλα από την μεσαία γραμμή από τον Αλβάρεζ, έφυγε στην κόντρα, μπήκε μέσα στην περιοχή και αριστερά και πλάσαρε εύστοχα! Οι φιλοξενούμενοι είχαν σοβαρά προβλήματα στο κέντρο, ενώ κάθε αντεπίθεση των Αγρινιωτών "μύριζε"... γκολ!

Ο Απόλλων προσπάθησε κάπως να αντιδράσει, αλλά ο Παναιτωλικός έχοντας και το υπέρ του 2-0 ήλεγχε το ματς. Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος του ημιχρόνου πλησίασαν στο 1-1 με την κεφαλιά του Ντάλμπεργκ και στο 43` ο Μπρακάλι απέκρουσε σωτήρια προ του Λουσέρο, έτσι έμεινε το 1-1 ως την ανάπαυλα.

Το πάλεψε ο Απόλλων

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο β` μέρος και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 55`, όταν ο Άμπροουζ με σουτ από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 2-1. Οι Αγρινιώτες φάνηκε να έχουν επαναπαυτεί στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και η ομάδα του Λόρι Σάντσεζ πλησίασε στην ισοφάριση στο 71`, αλλά ο Μπρακάλι απέκρουσε το σουτ του Τσοκάνη. Ο Σάντσεζ προς το τέλος έβαλε και τον ύυψηλόσωμο Σόντερμπεργκ να παίξει... φορ, ο Μπικεϊ αποβλήθηκε στο 87` με δεύτερη κίτρινη, αλλά τελικά το ματς έληξε 2-1 και ο Παναιτωλικός διατήρησε το αήττητο στην έδρα του.

ΣΚΟΡΕΡ: 7' Μπόγιοβιτς, 13' Καμαρά - 54' Αμπρόουζ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 32' Μπικέϊ - 83' Αλβάρεζ, 87' Αργυρόπουλος

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 86' Μπικέϊ

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Μπικέι, Ανέν, Σφακιανάκης, Γοδόι, Μπακάκης (71' Νταλμά), Θεοδωρίδης (59' Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά, Μπόγιοβιτς (80' Μπούντιμιρ).

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβάρες, Παντελιάδης, Κανακούδης, Μίνγκας, Τσοκάνης, Κόρμπος, Λουσέρο (77' Γκουέλα), Ντάλμπεργκ, Αμπρόουζ (77' Μπάρκογλου)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags