Facebook Pixel «Στήριξη σε Στέφενς»
| 2014-02-21 20:17:00

«Στήριξη σε Στέφενς»

«Στήριξη σε Στέφενς»

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό(20/2) παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα. Τόνισε ότι ο Στέφενς «διάβασε» καλά το παιχνίδι και έστησε όπως έπρεπε τον «δικέφαλο» και είπε χαρακτηριστικά ότι αν και έχει κάνει αρκετά λάθη μέχρι στιγμής, η δουλειά του θα φανεί στην διάρκεια. Αναφέρθηκε επίσης και στα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι το παιχνίδι άφησε μια αισιόδοξη νότα. Η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο και αν δεν σημειωνόταν το γκολ οφσάιντ θα μπορούσε να χτυπήσει στα ίσα το παιχνίδι στην Πορτογαλία. Με 0-0 θα προσέγγιζε το παιχνίδι διαφορετικά και θα είχε πολύ περισσότερες ελπίδες πρόκρισης. Το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αλλά και αυτό που άξιζε στις δυο ομάδες».
Για το ότι δεν έπαιξαν Λούκας, Στοχ και Σαλπιγγίδης: «Είναι θέμα προπονητή και τα ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα. Θεωρώ ότι τακτικά το παιχνίδι προσεγγίστηκε σωστά από τον Στέφενς. Το μέλημα ήταν το μηδέν στην άμυνα και έδειξε ότι μπορούσε να το κρατήσει. Εγώ προσωπικά, στην ίδια τακτική, δηλαδή πίεση ψηλά και να κλείσεις τους διαδρόμους, θα προτιμούσα δυο αλλαγές σε πρόσωπα. Θα ήθελα τον Σαλπιγγίδη δεξιά στην θέση του Νίνη και θα προτιμούσα την μη χρησιμοποίηση του Μαντούρο.
Έδειξε πάντως ο ΠΑΟΚ ότι έχει την δυνατότητα να παίξει και αλλιώς από ότι παίζει συνήθως».
Για τον Στέφενς: «Είναι ένας προπονητής που έχει διαφορετική νοοτροπία από μας. Ανέλαβε την ομάδα με διαφορετικούς προορισμούς και στόχους. Είναι ένας προπονητής που έχει κάνει αρκετά λάθη όσο είναι ένα εδώ αλλά μαθαίνοντας μπορεί να κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στην διάρκεια. Είμαι ένας από αυτούς που δεν συζητούν καν για αλλαγή προπονητή».
Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Ήδη υπάρχει αρκετή γκρίνια στην ομάδα, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι αλλά να μην λέμε πολλά. Είναι δυνατόν να περάσουμε αλλά δεν πρέπει να το θεωρήσουμε σίγουρο. Δεν πρέπει να δώσουμε στον κόσμο αυτή τη σιγουριά γιατί αν δεν επιτευχτεί τα συναισθήματα θα είναι πολύ πιο έντονα από ότι είναι τώρα. Κυρίως ο κ.Σαββίδης αλλά και το περιβάλλον που διοικεί πρέπει να προστατεύει τον ΠΑΟΚ.
Έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags