Facebook Pixel "Είναι ολοφάνερο ότι η δεύτερη ομάδα που θα πέσει στην Β΄ Εθνική, θα είναι ο..."
| 2014-02-24 18:56:00

"Είναι ολοφάνερο ότι η δεύτερη ομάδα που θα πέσει στην Β΄ Εθνική, θα είναι ο..."

"Είναι ολοφάνερο ότι η δεύτερη ομάδα που θα πέσει στην Β΄ Εθνική, θα είναι ο..."

Mετα από όσα έγιναν σε αυτήν την αγωνιστική, είναι πια ολοφάνερο ότι η δεύτερη ομάδα μετά τον Αρη που θα πέσει απευθείας στην Β΄ Εθνική, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Απόλλωνας. Γράφει ο Γιώργος Γεωργίου 

Δεν είναι μόνο ότι έχασε μέσα στη Ριζούπολη από τον Πανιώνιο. Ούτε είναι επίσης ότι αυτή η ήττα ήλθε από ένα πολύ αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε εναντίον του ο διαιτητής, ο οποίος σε δύο ίδιες αντίστοιχες φάσεις μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, έκλεισε μάτια, άπλωσε και τα δύο χέρια μπροστά και είπε, «Παίζετε, παίζετε...».

Το πιο σπουδαίο από όλα, αυτό δηλαδή που δείχνει καθαρά ότι έχει ληφθεί η απόφαση να πέσει απευθείας ο Απόλλωνας είναι ο τρόπος που κέρδισαν ο Πλατανιάς τον Αρη και η Βέροια τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννενα. Ο μεν Πλατανιάς κέρδισε με ένα γκολ που η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή και ο ρέφερι άφησε τον Αρη με 9 παίκτες, ο δε ΠΑΣ έπαιζε με έναν τέτοιο απαράδεκτο τρόπο, που ήταν σαν να έλεγε στην Βέροια, «Ελα, βάλε το γκολ που θέλεις, να τελειώνουμε και να πάμε στα σπίτια μας». Από εκεί και πέρα, τι να πει κανείς. Τι να σε φάει ο λύκος, τι να σε φάει αρκούδα... Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για μια τελειωμένη ιστορία. Οσον αφορά για το ποια ομάδας θα παίξει μπαράζ, αυτή θα είναι η Βέροια. Ο Πλατανιάς θα σωθεί δια περιπάτου, διότι το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχει είναι μπισκοτολούκουμο.

Ανακοίνωση φωτιά για τον διαιτητή Αμπαρκιώλη έβγαλε χθες ο Σταμάτης Βελής. Κανονικά έπρεπε να βγάλει και μια πολύ σκληρή ανακοίνωση για τον Κανακούδη, του παίκτη του Απόλλωνα που έκανε το πέναλτι. Από τη στιγμή που η μπάλα πάει για άουτ και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον Τζόρβα, μόνο ένας βλαξ, παντελώς βλαξ, θα άπλωνε χέρι και θα έκανε προσπάθεια να σπρώξει από πίσω τον παίκτη του Πανιωνίου.

Πηγή: real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags