Facebook Pixel «Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει»!
| 2014-02-24 21:28:00

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει»!

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει»!

Στην Πάρο βρέθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προκειμένου να δώσει το παρών στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πίτας του Σ.Φ. ΑΕΚ Πάρου με αφορμή το γεγονός πως ήταν το πρόσωπο που τιμούσε ο τοπικός σύνδεσμος φίλων της Ενωσης και φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για το μέλλον της ομάδας...

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ και απόλυτα έμπιστος του Δημήτρη Μελισσανίδη μίλησε για το θέμα του γηπέδου, την επιστροφή στους τίτλους για την Ενωση στο μέλλον και φυσικά για το στόχο της δημιουργίας μίας μεγάλης (και πάλι) οικογένειας που θα φέρνει μόνο επιτυχίες στο γήπεδό της στην Νέα Φιλαδέλφεια.

«Θα ήθελα να ξέρετε ότι τα άσχημα για την ΑΕΚ έχουν περάσει», είπε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να συνεχίσει σημειώνοντας:
«Η χρονιά αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να μεγαλουργήσει η ομάδα στο μέλλον και να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε θα αλλάξουν πολλά. Να ξέρετε ότι ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Η ΑΕΚ θα γίνει όπως παλιά. Όπως την αγαπήσαμε και όπως την αγαπήσατε».

Για όλους τους Ενωσίτες το πιο σημαντικό είναι η ομάδα τους να επιστρέψει στη φυσική της έδρα, να αποκτήσει πλέον το δικό της ''σπίτι'' και να οδηγηθεί στην κατάκτηση τίτλων. Αυτό τόνισε (και) ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ: «Η ομάδα θα γυρίσει στο δικό της σπίτι και θα κατακτήσει τίτλους. Εσείς είστε η δύναμη της ομάδας και να ξέρετε ότι με τον Μελισσανίδη θέλουμε να κάνουμε ξανά την ΑΕΚ μια οικογένεια και αυτό θα γίνει».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags