Facebook Pixel "O Παναθηναϊκός στο ντέρμπι έδειξε ευάλωτος"!
| 2014-03-04 16:52:00

"O Παναθηναϊκός στο ντέρμπι έδειξε ευάλωτος"!

"O Παναθηναϊκός στο ντέρμπι έδειξε ευάλωτος"!

Ποιος πασίγνωστος και πολύ δημοφιλής Έλληνας τεχνικός έκανε αυτή τη δήλωση για το "τριφύλλι", ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη που πλησιάζει;

Ο Σάκης Τσιώλης, που σχολίασε μέσω του «Αθλητικού Μετρόπολις»:

Για τις ελπίδες του Άρη:
«Μετά το αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και ειδικά το χθεσινό με την ήττα του Πλατανιά μπορεί να βλέπει φως στο στούνελ.Έχει δύσκολο πρόγραμμα αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Η ισοπαλία της Βέροιας και κυρίως η ήττα του Πλατανιά δημιουργεί προϋποθέσεις και ελπίδες για το Άρη. Το θέμα είναι αγωνιστικά πώς μπορεί ο Άρης να διορθώσει την εικόνα του και να μπορέσει πάρει τις νίκες που χρειάζονται».

Για το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ:
«Έβλεπες το άγχος και την πίεση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών. Ο ΟΦΗ δεν έπαιζε την ύπαρξή του και ο Άρης του έδωσε πολύ χρόνο για την κυκλοφορία της μπάλας. Ένα γρήγορο γκολ θα έδινε αυτοπεποίθηση στον Άρη. Έλειψε πολύ ο Αγκάνθο που είναι παίκτης που μπορεί να κερδίσει φάουλ και με το παιχνίδι του να ανεβάσει την ομάδα πιο ψηλά στο γήπεδο».

Για το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Παρά την μεγάλη του νίκη, ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι ευάλωτος. Δεν έχει την πολυτέλεια ο Άρης να κοιτάει με ποιον παίζει. Αυτό που πρέπει να τον ενδιαφέρει είναι να βελτιώσει την κατάστασή του, να πάρει βαθμούς και στο τέλος να κάνει ταμείο».

Για το αν υπήρξε κρούση από τον Άρη το τελευταίο διάστημα:
«Με τον Άρη είναι γνωστές οι καλές μου σχέσεις. Κάτι επίσημο δεν υπήρξε, έχει τόσα προβλήματα που δεν είναι ο προπονητής το πρόβλημά του. Ο Άρης δίνει πολύ κρίσιμα παιχνίδια και δεν μπορείς να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να βοηθήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags