"Είναι ένα ματς δικαίωσης για εμάς. Ανταμείβονται οι κόποι μας, είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που έχουμε κάνει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά θα αφοσιωθούμε στα πλέι-οφ", δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον Κυπελλούχο, είπε: "Δεν υπάρχουν δυνατά όπλα και μη. Είναι ένας τελικός, όχι ένας μαραθώνιος. Θα παίξουν ρόλο πολλά, η θέληση, η τακτική, η προσοχή στις λεπτομέρειες ή η διαχείριση του παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά πολλοί και καλοί παίκτες".

Για το αν έχει άγχος για τον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ: "Προσωπικά είχα άγχος πριν τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ. Πλέον, έχουμε προσμονή για το παιχνίδι. Αν το χαρούμε, θα φύγουμε χαρούμενοι στο τέλος, όπως μας λέει και ο προπονητής μας".

Ο Στέφανος Κοτσόλης αναφέρθηκε και στον ρόλο των ποδοσφαιριστών για να μην υπάρχουν παρατράγουδα στην εξέδρα: "Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο και εμείς οι ποδοσφαιριστές να κάνουμε άλλα μέσα στο γήπεδο. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε όπως πρέπει και να διεκδικούμε τη νίκη στα αγωνιστικά πλαίσια".