Facebook Pixel Νέες εξετάσεις ο Ολαϊτάν - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις!
| 2014-05-09 08:56:00

Νέες εξετάσεις ο Ολαϊτάν - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις!

Νέες εξετάσεις ο Ολαϊτάν - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις!

Διαβάστε νεότερα από την πορεία της υγείας του νεαρού Νιγηριανού!..

Οι μέρες είναι εκ των πραγμάτων… μεταγραφικές. Με Πουλίδο, Φορτούνη, Ντιόπ και άλλους πολλούς μιας και από ότι φαίνεται ο Ολυμπιακός πάει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι σε μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή του ρόστερ του. Σε μια τρόπον τινά επανεκκίνηση όπως αυτή θα προκύψει με τη διάθεση για διψήφιο αριθμό μεταγραφών.

Παρά ταύτα, τις τελευταίες ώρες η πιο ενδιαφέρουσα φημολογία δεν αφορά σε κάποιον που πιθανώς «έρχεται». Σχετίζεται με εκείνον που έτσι ξαφνικά λίγο έλειψε να τον χάσει και ο Ολυμπιακός και συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μάικλ Ολαϊτάν άλλωστε μπορεί στο διαβατήριο και την πατρίδα να δηλώνει Νιγηριανός, αλλά επί της ουσίας «δικό μας παιδί είναι». Μόνο στην Ελλάδα έχει παίξει ποδόσφαιρο. Πρώτα στη Βέροια για μια τριετία, και μια σεζόν στους Ερυθρόλευκους.

Ο 21άχρονος επιθετικός κατατρόμαξε τους πάντες εκείνο το βράδυ της 2ας Μαρτίου, στο «αιώνιο» ντέρμπι. Εκείνο ο περίεργος βηματισμός, η ζαλάδα, η πτώση, ο τρόπος που προσγειώθηκε στο χορτάρι, η ενστικτώδης αντίδραση συμπαικτών και αντιπάλων, η «σιωπή» στο Γ. Καραϊσκάκης ως ότου να έρθει μια πρώτη αντίδραση. Ένα μεγάλο σοκ. Μια απίστευτη παγωμάρα. Και έπειτα η αγωνία. Η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, τα βασανιστικά λεπτά μέχρι τα πρώτα νέα, μέχρι την πρώτη αντίδραση. Ιογενής μυοκαρδίτιδα είπαν οι γιατροί. Σπάνια, αλλά μπορεί να συμβεί. Πήγε να πάθει μεγάλη ζημία ο νεαρός επιθετικός. Από το πουθενά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags