Facebook Pixel Μίτσελ σε Ολαϊτάν: "Εσύ για Ολυμπιακό..."
| 2014-05-10 12:50:00

Μίτσελ σε Ολαϊτάν: "Εσύ για Ολυμπιακό..."

Μίτσελ σε Ολαϊτάν: "Εσύ για Ολυμπιακό..."

Ο Ισπανός τεχνικός θορυβήθηκε όσο κανείς άλλος από το πρόβλημα υγείας του Νιγηριανού κυνηγού...

Η εικόνα του Ολαϊταν στο χορτάρι του "Γ. Καραϊσκάκης", λίγο μετά από την έναρξη του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήταν σοκαριστική. Τόσο για τιους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων" και των "πράσινων" που ήταν στο γήπεδο, όσο και για κάθε φίλαθλο.

Ευτυχώς όμως ο νεαρός άσος είναι, πλέον, καλά και όπως έχουμε γράψει από το πρωί, είναι πολύ πιθανό να λάβει μέρος στο δεύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού! Μία είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

Ο σκύλος, όμως, έρχεται τώρα να αποκαλύψει την εξαιρετική σχέση του Μίτσελ με τον Ολαϊτάν, αλλά και τι έλεγε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Ισπανός στον νεαρό άσο. Γιατί ο Μίτσελ είναι από τα πολύ κοντινά πρόσωπα του Νιγηριανού στου Ρέντη. Με την επαφή τους, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο νεαρός άσος βρέθηκε στο νοσοκομείο, να είναι καθημερινή.

Ο Μίτσελ, μάλιστα, ήταν αυτός που καθησύχασε τον Ολαϊτάν τόσο για την πορεία της υγείας του, όσο και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. "Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές σου, το ξέρεις. Εσύ για τον Ολυμπιακό είσαι σημαντικός παίκτης. Θα γίνεις σύντομα καλά και, τότε, η θέση θα είναι εκεί που την άφησες: στο γήπεδο"! Τέτοια ήταν τα λόγια του Ισπανού προς τον παίκτη του, που σαν δεύτερος πατέρας είχε σκύψει από πάνω του όλο αυτό το διάστημα.

Και ήταν μεγάλη η χαρά του όραν ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, αφού ξανά, σύντομα, θα μπορεί να τον έχει ξανά κοντά του... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags