"Θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Ήταν το πέμπτο παιχνίδι σε 15 μέρες. Θέλαμε το τρίποντο. Μας έλλειψε η ηρεμία. Το ελέγχαμε το παιχνίδι και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και ήρεμοι θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 και να μην είχαμε το άγχος. Δεδομένης της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, θα έλεγα τέλος καλό όλα καλά. Κρατάμε τους τρεις πόντους. Θα δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο", τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του, σχολίασε: "Είναι άσχημο για κάποιους ανεγκέφαλους να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών, δυστυχώς. Η χρονιά έκλεισε με νίκη για τον κόσμο και θέλουμε να κλείσουμε κι εμείς με νίκη για να πούμε ότι η χρονιά πήγε καλά. Παίξαμε ένα ματς, με τα Γιάννενα, χωρίς κόσμο. Ήταν λίγο περίεργο αυτό το συναίσθημα, αλλά δυστυχώς έτσι όπως τα καταφέραμε, θα πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες. Το θεωρώ άδικο, όμως άλλοι παίρνουν αποφάσεις. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα παρουσιαστούν όπως πρέπει".

Για τον τραυματισμό του Σίλντενφελντ, είπε: "Μπορούσε να συνεχίσει, πολλοί παίκτες παραπονέθηκαν για σφιξίματα. Έπρεπε να ήμαστε προσεκτικοί για να μην μείνουμε χωρίς αλλαγές. Είχαμε επικοινωνία με τον κάθε παίκτη. Ήθελε να παίξει και να τελειώσει το παιχνίδι ο Σίλντενφελντ".