Facebook Pixel "Διαζύγιο" Κόντε - Γιούβε;
| 2014-05-11 23:01:00

"Διαζύγιο" Κόντε - Γιούβε;

"Διαζύγιο" Κόντε - Γιούβε;

Μπορεί ο Ιταλός προπονητής να μην... πυροδότησε τη "βόμβα" της αποχώρησής του από τη "Μεγάλη Κυρία", αλλά με τις δηλώσεις του δεν άφησε πολλά περιθώρια παραμονής.

Στο ραντεβού με τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, παρέπεμψε για τα νεότερα ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος φαίνεται πως αξιώνει περισσότερα χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι, ώστε να συνεχίσει για 4η χρονιά. Η κρίσιμη συνάντηση αναμένεται τις επόμενες μέρες, οπότε και θα φανεί αν οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί ή θα βγει το "διαζύγιο".

"Σύντομα θα υπάρξει συνάντηση κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ούτε στα όνειρά μου, όταν αναλάμβανα την Γιουβέντους, δεν περίμενα αυτά τα τρία φανταστικά χρόνια. Ανέλαβα μια ομάδα που ερχόταν από δύο σερί έβδομες θέσεις και κατακτήσαμε τρία σερί πρωταθλήματα. Το πρώτο, μάλιστα, αήττητοι, ενώ το φετινό είναι το scudetto των ρεκόρ", δήλωσε ο Κόντε μετά τη νίκη επί της Ρόμα.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Κατά την γνώμη μου, αυτή η Γιούβε είναι για τους "8" του Champions League, για τους "4" του Europa League. Δεν θέλω να ρίχνω στάχτη στα μάτια των οπαδών. Είναι πολύ δύσκολο αυτή η ομάδα να ξεπεράσει αυτά που πέτυχε, ζήτησα τα πάντα από τους παίκτες μου σε αυτά τα τρία χρόνια και μου τα έδωσαν. Θα πρέπει να δούμε αν μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Αυτή την στιγμή έχω τις αμφιβολίες μου. Ό,τι κι αν γίνει, πάντως, θα ευχαριστώ τους πάντες στη Γιουβέντους γι' αυτά τα τρία φανταστικά χρόνια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags