Facebook Pixel Μπάγεβιτς: "Ξανά στην κορυφή η ΑΕΚ"
| 2014-05-15 16:21:00

Μπάγεβιτς: "Ξανά στην κορυφή η ΑΕΚ"

Μπάγεβιτς: "Ξανά στην κορυφή η ΑΕΚ"

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στον σερβικό Τύπο για τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη, τη νέα ΑΕΚ που δημιουργείται, καθώς και για το ενδιαφέρον για τον Λάζοβιτς. Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει και τα προγνωστικά του για την Βοσνία και την Ελλάδα ενόψει Μουντιάλ.

"Ο σύλλογος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πρώτη κατηγορία. Αυτή την στιγμή είμαστε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά επιθυμία μας όσο και των φιλάθλων μας είναι να ανταγωνιστούμε την επόμενη σεζόν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, και τον ΠΑΟΚ", δήλωσε, ενώ σε ερώτηση γιατί επέστρεψε πίσω τόνισε:

"Μου τηλεφώνησε ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Mελισσανίδης με τον οποίο είμαστε φίλοι. Επιθυμία μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Για τα άμεσα σχέδια του συλλόγου, ο άλλοτε τεχνικός της της Ένωσης είπε: ¨"Ο πρόεδρος θέλει να χτίσει νέο γήπεδο ώστε η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι, αλλά και μια καλή ομάδα και να δημιουργήσει μια βάση για να έρθουν όσο γίνεται καλύτερα αποτελέσματα".

Η ΑΕΚ κοιτάει στην αγορά της Σερβίας έχοντας στρέψει την προσοχή της στον Ντάνκο Λάζοβιτς με τον Μπάγεβιτς να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον. "Πράγματι παρακολουθούμε τον Λάζοβιτς, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία. Είμαστε ακόμα σε μεταβατική περίοδο και δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι".

Τέλος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε και για τις πιθανότητες της Βοσνίας και της Ελλάδας στο Μουντιάλ: "Η Βοσνία έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα με την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα ήταν λυπηρό να μείνει εκεί. Έχει μία καλή ομάδα με ποδοσφαιριστές που παίζουν στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και νομίζω πω στόχος δεν είναι μία απλή συμμετοχή στην διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε αυτό. Όσο για την Ελλάδα, έχει μία καλή κι έμπειρη ομάδα και μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα".

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags