Ο λόγος φυσικά για την εκχώρηση των απαιτήσεων της Ένωσης από τον Μάκη Ψωμιάδη στο ελληνικό Δημόσιο. Η σχετική σύμβαση της ΑΕΚ με το Δημόσιο είχε υπογραφεί από τις 28 Απριλίου. Στις 5 Μαΐου φάνηκε να ξεπερνιέται και το πρόβλημα που είχε προκύψει (κυριολεκτικά από το... πουθενά) με το περιβόητο χαρτόσημο, καθώς ολοκληρώθηκε η ψήφιση της τροπολογίας για την κατάργησή του. Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει το aek365, χρειάστηκε τελικά να περάσει επτά μέρες αργότερα (12 Μαΐου) και συμπληρωματική τροπολογία που να διευκρινίζει πως η κατάργηση του χαρτοσήμου έχει αναδρομική ισχύ, προκειμένου να μην υπάρξουν νομικά κενά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν την περασμένη εβδομάδα τη δημοσίευση της νέας ρύθμισης στο ΦΕΚ και την κατέθεσαν στην Εφορία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Κάτι που έγινε σήμερα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιδόθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη (στον Κορυδαλλό) η κοινοποίηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με το ελληνικό Δημόσιο, η οποία δίνει στο Κράτος κάθε νομικό δικαίωμα να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα που είχε ξεκινήσει η ΑΕΚ εναντίον του.

Αύριο, οι ιθύνοντες της Ένωσης αναμένεται να επισκεφτούν την ΦΑΕΕ Αθηνών, προκειμένου να παραλάβουν κι εκείνοι τα σχετικά έγγραφα, ώστε στην συνέχεια να προχωρήσει και η δημοσίευση της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ και η διαγραφή της από τα Μητρώα Α.Ε. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες, βάζοντας τέλος σε αυτή την ιστορία...

Πηγή: aek365.com