Κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει το τελευταίο διήμερο στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την απόφαση για αποχώρηση των Χακόμπο και Λόπεθ, είχαμε τη μεταγραφή του Ρατς που πέρασε από... 40 κύματα, ενώ όπως μαθαίνει ο Sportdog, επόμενη προτεραιότητα αποτελεί το συμβόλαιο του Αθανασιάδη!

Ο Κλάους συζητά εδώ και περίπου έναν μήνα με τον Δικέφαλο για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία, γεγονός που έχει προβληματίσει αρκετούς εντός και εκτός ομάδας...

Παρά τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα, η οικονομική διαφορά παραμένει μεγάλη και το όλο... ζήτημα κολλάει στα μπόνους. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διαφορά τους φθάνει τις 500.000 ευρώ!

Ο Ιβάν Σαββίδης πάντως δεν είναι πρόθυμος να... χαλάσει τις σχέσεις του με τον Κλάους (και την εξέδρα αφού είναι από τους πλέον αγαπητούς) και για αυτό άμεσα θα υπάρξει νέα συνάντηση, ώστε να υπάρξει συμφωνία και να δώσουν επιτέλους τα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν νέα και καλύτερη πρόταση στον Αθανασιάδη και ελπίζουν πως θα πει το «ναι».

Ο ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή αμείβεται με 170.000 ευρώ και λογικό είναι να αισθάνεται «αδικημένος», αφού πλέον είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

Νεότερα λοιπόν προσεχώς, καθώς στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κλείσουν το θέμα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, καθώς δεν θέλουν να... σέρνεται και να χαλάει το κλίμα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr