Facebook Pixel Έκπληξη με τον αντι-Καπίνο!
| 2014-07-11 23:19:00

Έκπληξη με τον αντι-Καπίνο!

Έκπληξη με τον αντι-Καπίνο!

Στον Παναθηναϊκό είναι βέβαιοι πως ο Έλληνας πορτιέρο θα πουληθεί το φετινό καλοκαίρι και για αυτό έχουν έτοιμο αντικαταστάτη. Διαβάστε το ρεπορτάζ στον sportdog.

Εξελίξεις θα υπάρχουν στην υπόθεση του Στέφανο Καπίνο ίσως και εντός του Σαββατοκύριακου, καθώς στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως παρά το «ναυάγιο» με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, πολύ σύντομα θα έρθει νέα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Μάλιστα, στο «τριφύλλι» εκτιμούν πως μπορούν να πάρουν και περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό πορτιέρο, καθώς από μάνατζερ έχουν ενημερωθεί η πρόταση που θα τους φέρει για τον Καπίνο, θα είναι περίπου στα 2.25 εκ. Ευρώ!

Αν οι πληροφορίες αυτές λοιπόν επιβεβαιωθούν, τότε ο Παναθηναϊκός θα πει αμέσως το «ναι», καθώς έχει ανάγκη από χρήματα...

Βέβαια, στο «τριφύλλι» δεν κάθονται με... σταυρωμένα τα χέρια, αφού εδώ και μέρες έχουν έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Καπίνο. Μάλιστα, στον Sportdog είχατε διαβάσει πως πολύ ψηλά στην λίστα, όσον αφορά τους στόχους στην Ελλάδα, βρίσκεται το όνομα του Σωκράτη Διούδη.

Η περίπτωση όμως του πορτιέρο του Άρη φαντάζει την δεδομένη στιγμή εξαιρετικά δύσκολη (οι Θεσσαλονικείς ζητάνε μέχρι και 500.000 ευρώ για να τον δώσουν στην Ελλάδα) και για αυτό στον Παναθηναϊκό έχουν στραφεί στο εξωτερικό και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο «εκλεκτός» έχει ήδη βρεθεί!

Ο Νίκος Νταμπίζας κρατάει το όνομά του «επτασφράγιστο μυστικό», ωστόσο σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, πρόκειται σίγουρα για... μεγάλη έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags