Facebook Pixel Ευχάριστο: Πότε επιστρέφει ο Ολαϊτάν!
| 2014-07-19 08:45:00

Ευχάριστο: Πότε επιστρέφει ο Ολαϊτάν!

Ευχάριστο: Πότε επιστρέφει ο Ολαϊτάν!

Ταύρος ο νεαρός Νιγηριανός του Ολυμπιακού, μοιάζει με θηρίο στο κλουβί και ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια - Τι λένε οι γιατροί των πρωταθλητών!

Η εικόνα του Ολαϊτάν στις αρχές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο να μένει στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης", είχε σοκάρει τη φίλαθλη κοινή γνώμη στην Ελλάδα και είχε προκαλέσει θλίψη σε όποιον άνθρωπο ασχολείται με τον αθλητισμό. Πέρα από τις οπαδικές του προτιμήσεις κ.λπ.

Εδώ, στον σκύλο, είχαμε λάβει δεκάδες μηνύματα για τον νεαρό άσο, με ευχές για γρήγορη ανάρρωση και, φυσικά, επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Κάτι που από ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσει και πολύ να γίνει.

Ο Μάικλ φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω, οριστικά, το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και μοιάζει σαν θηρίο στο κλουβί αυτό το διάστημα. Η ευκαιρία, άλλωστε, να απογειώσει την καριέρα του μέσω του Ολυμπιακού, δεν έρχεται κάθε μέρα. Με τον Μίτσελ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στους απεσταλμένους των ελληνικών Μέσων στην προετοιμασία των "ερυθρόλευκων", να δηλώνει ότι θέλει ο 24ος παίκτης του φέτος, να είναι ο Ολαϊτάν...

Τον πιστεύει ο Ισπανός προπονητής τον Μάικλ και τον θέλει στην ομάδα. Αυτό είχε φανεί και από τις ευκαιρίες που του είχε δώσει για να καθιερωθεί... Με την ενημέρωση που υπάρχει από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών, να αναφέρει ότι μέχρι τα μέσα Αυγούστου ο νεαρός άσος θα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις!

Φυσικά θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με ειδικές προπονήσεις κ.λπ., προκειμένου να επανέλθει η φυσική του κατάσταση και να δημιουργούν ξανά οι προϋποθέσεις για να κάνει πρωταθλητισμό. Από την άλλη, όμως, θα έχει γίνει το πρώτο βήμα της επιστροφής του στην ενεργό δράση με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags