Facebook Pixel Φεύγει όπως ήρθε: Με 1,5 εκ. πωλείται ο...
| 2014-07-19 10:03:00

Φεύγει όπως ήρθε: Με 1,5 εκ. πωλείται ο...

Φεύγει όπως ήρθε: Με 1,5 εκ. πωλείται ο...

Τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου θέλει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα...

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Ήδη από το "τριφύλλι" έχει αποχωρήσει με πώληση στη Μάιντς ο Στέφανος Καπίνο και από ό,τι μαθαίνει ο σκύλος, είναι πολύ πιθανό να φύγει κι άλλος παίκτης από τον Παναθηναϊκό μέσα στο επόμενο διάστημα.

Να κάνουμε εδώ μία μικρή σημείωση βέβαια: αφενός οι Νταμπίζας και Αναστασίου έχουν αποδείξει ότι "κόβει" το μάτι τους (οπότε ακόμα κι αν αποχωρήσει κάποιος ξέρουν τον τρόπο για να τον αντικαταστήσουν επάξια), αφετέρου ο Παναθηναϊκός... μοσχοπουλάει, δεν "σκοτώνει" τους παίκτες του.

Ακόμα κι αν πωληθεί ένας ακόμα βασικός της περσινής περιόδου, δηλαδή, το κέρδος θα είναι μεγάλο για το "τριφύλλι". Γιατί σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν μέσα στο επόμενο διάστημα πρόταση για την παραχώρηση του Καρέλη!

**Το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ βίντεο της Ευγενίας Γκυζέλη (18+), το είδες στον sportdog!

Ο νεαρός άσος δεν ξεκίνησε και σούπερ την περασμένη περίοδο, αλλά μέσα από τους συνεχόμενους αγώνες βρήκε ρυθμό και από κάποιο σημείο και μετά έγινε απαραίτητος για την 11άδα του Παναθηναϊκού! Μέχρι που ο Σάντος τον επέλεξε στην προεπιλογή της Εθνικής, αν και στο τέλος δεν ταξίδεψε στη Βραζιλία.

Η σεζόν που έκανε ο Καρέλης, δηλαδή, ήταν πολύ καλή και, μοιραία, υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Με τους "πράσινους" να περιμένουν κάτι καλό από Ιταλία (ίσως και από αλλού!).

Τι σημαίνει αυτό το καλό; Πρόταση 1,5 εκ. ευρώ μετρητά, διαφορετικά 1 εκ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης! Για έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι το καλοκαίρι ήρθε με ελάχιστα χρήματα, αν κλείσει μία συμφωνία όπως αυτή για την παραχώρησή του, δεν είναι και άσχημα... Έτσι δεν είναι;

**OΡΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται Ελλάδα ο Φορτούνης!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags