Facebook Pixel Ο Θ. Λιοντζόπουλος για τις μεταγραφές Διούδη, Καπίνο
| 2014-07-23 10:38:00

Ο Θ. Λιοντζόπουλος για τις μεταγραφές Διούδη, Καπίνο

Ο Θ. Λιοντζόπουλος για τις μεταγραφές Διούδη, Καπίνο

Η εξαγωγή... τερματοφυλάκων συνεχίζεται, αφού μετά τον Στέφανο Καπίνο και ο Σωκράτης Διούδης θα αγωνιστεί εκτός συνόρων, φορώντας τη φανέλα της Μπριζ. Γράφει ο Θανάσης Λιοντζόπουλος.

Και για τους δύο σαφώς το βήμα είναι μεγάλο, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και τον Αρη αντίστοιχα για να παίξουν σε Γερμανία και Βέλγιο, ωστόσο, είναι στα χέρια τους, όχι μόνο να βελτιωθούν, αλλά γιατί όχι, να διεκδικήσουν και τη φανέλα βασικού της Εθνικής ομάδας!

Εχουν περίπου ένα χρόνο διαφορά με τον Καπίνο να είναι γεννημένος τον Μάρτη του 1994, ενώ ο πρώην κίπερ του Αρη τον Φλεβάρη του 1993 και οι δύο κίπερ άλλης γενιάς αν κρίνουμε ότι ο Γλύκος είναι το 1986 και ο Καρνέζης το 1985. Θέλουν ματς στα πόδια και τα χέρια τους, θέλουν ευκαιρίες, το αίμα τους βράζει. Πολλοί είναι αυτοί που θεώρησαν ότι η Εθνική ομάδα δεν θα μπορούσε να φτάσει πιό ψηλά στο Μουντιάλ, από τη στιγμή που δεν εμφανίσαμε κάτι σπουδαίο κάτω από τα δοκάρια. Έναν τερματοφύλακα δηλαδή σαν τον Νικοπολίδη ή τον Σαργκάνη. Είναι η μισή αλήθεια, αφού δεν ήταν το μόνο ευάλωτο- κατά κάποιο τρόπο- στοιχείο της Εθνικής ομάδας και αυτό φάνηκε ακόμη και στο... αντίο, μετά τον αποκλεισμό. ¨Ηταν και όσα είχαν προηγηθεί, ήταν ακόμη και οι επιλογές, η ατυχία, πολλά.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags