Facebook Pixel Εξελιξείς με Αμπέντ - Τι αποκάλυψε ο Πάρντιου!
| 2014-08-23 13:50:00

Εξελιξείς με Αμπέντ - Τι αποκάλυψε ο Πάρντιου!

Εξελιξείς με Αμπέντ - Τι αποκάλυψε ο Πάρντιου!

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ μίλησε για τον Αλγερινό - Ποιες είναι οι σκέψεις του!

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια, τελευταία, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα ο Μεχντί Αμπέντ. Kαθώς τόσο ο Γιάννης Αναστασίου όσο και ο Νίκος Νταμπίζας θεωρούν σημαντική την παρουσία του στο "τριφύλλι".

Οι ελπίδες, όμως, έχουν λιγοστέψει φανέρα, μετά και από τις τελευταίες δηλώσεις του Άλαν Πάρντιου! Ο τεχνικός της Νιουκάστλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλγερινό άσο και δεν αποκλείεται να του δώσει ακόμα και φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα!

"Με είχε εντυπωσιάσει με τη δουλειά που έκανε στην προετοιμασία και είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει μία θέση στην πρώτη ομάδα. Νομίζω πως όλη τη χρονιά θα παλεύει για μία θέση στην ενδεκάδα. Δεν έχει παίξει ακόμη, όπως ξέρετε, αλλά είναι πάντα στις σκέψεις μου", σχολίασε αρχικά ο 53χρονος προπονητής και συμπλήρωσε για την περσινή θητεία του Αμπέντ στον Παναθηναϊκό:

"Την περσινή χρονιά που ήταν δανεικός (στον Παναθηναϊκό) ήταν καταπληκτικός. Υπάρχουν βέβαια στοιχεία που μπορεί να βελτιώσει, αλλά είναι πολύ κοντά στο να μείνει στην ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags