Με το δεξί ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 3-1 της Νίκης Βόλου με ένα εκπληκτικό πρώτο 30λεπτο. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Κασάμι, ο Διαμαντάκος έκανε το 2-0 στο 28' και ο Αφελάι το 3-0 στο 32'. Οι Βολιώτες που ανέβασαν απόδοση στο δεύτερο μέρος, μείωσαν στο 55' με γκολάρα του Σκούρτη.

Με τη νέα αυτή τριάρα ο Μίτσελ έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού είδε τον Ολυμπιακό να παίζει πολύ ωραία για ένα 30λεπτο, τον Τσόρι να είναι ο ηγέτης και τους Κασάμι – Αφελάι να είναι πολύ ορεξάτοι.


Ήρθαν φουριόζοι στο Λιμάνι!

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, καθώς παρά τα πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συνοχή και με τον Τσόρι σε θέση οργανωτή, ήταν πολύ απειλητικοί από το πρώτο λεπτό. Μάλιστα, μόλις στο 8ο λεπτό ο Ταμπάκης απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Τσόρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το πρώτο γκολ της χρονιάς με δυνατό σουτ του Κασάμι εκτός περιοχής. Το γρήγορο 1-0 όμως δεν... πτόησε τους Πειραιώτες», οι οποίοι στα επόμενα λεπτά συνέχισαν να παίζουν γρήγορα και επιθετικά, με αποτέλεσμα στο 28' να γίνει και το 2-0, από κοντινό σουτ του Διαμαντάκου μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός έκανε πλέον ό,τι ήθελε απέναντι στη Νίκη Βόλου, η οποία στο 32' είδε την μπάλα να καταλήγει για τρίτη φορά στα δίχτυα της. Σκόρερ αυτή την φορά ήταν ο επίσης «νέος» Αφελάι, ο οποίος έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 3-0. Από το γκολ του Ολλανδού και μετά ο ρυθμός έπεσε σημαντικά και το ημίχρονο έληξε χωρίς κάτι παραπάνω, με τον Μίτσελ ωστόσο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Ένα «μπράβο» στη Νίκη Βόλου

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με μία υποχρεωτική αλλαγή, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πέρασε στην θέση του Μποτία. Το 3-0 όμως έφερε χαλάρωση στους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα η Νίκη να αποκτήσει... δικαιώματα. Στο 47' ο Ρομπέρτο κράτησε με εντυπωσιακή απόρουση το «μηδέν», ωστόσο στο 55' έγινε το 3-1 με υπέροχο γκολ. Ο Σκούρτης πέρασε πρώτα πολύ ωραία τον Αβραάμ, στην συνέχεια ντρίπλαρε και τον Αμπιντάλ και με ωραίο σουτ μείωσε για τη Νίκη Βόλου.

Το γκολ αυτό «ξύπνησε» την κερκίδα και τους παίκτες του Μίτσελ, οι οποίοι προσπάθησαν στα επόμενα λεπτά να βγάλουν κάποιες φάσεις, αν και ήταν εμφανές πως ακόμα δεν είναι στο 100% της φυσικής τους κατάστασης. Έτσι λοιπόν, μέχρι το φινάλε είδαμε κάποια δυνατά σουτ των Ντοσεβί, Μαζουάκου και Τσόρι, όμως δεν είδαμε γκολ και έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.