Facebook Pixel Έξαλλος ο Σάββας: «Είδατε όλοι, δύο πέναλτι!»
| 2014-08-31 00:06:00

Έξαλλος ο Σάββας: «Είδατε όλοι, δύο πέναλτι!»

Έξαλλος ο Σάββας: «Είδατε όλοι, δύο πέναλτι!»

«Τρελαμένος» με τον διαιτητή Παππά που «σφύριξε» τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης. Γιατί τον χαρακτήρισε ανεπιθύμητο, τι είπε για τα πέναλτι και γιατί ζήτησε από όλη την Ελλάδα να καταλάβει τον ρόλο της διαιτησίας...

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αμέσως μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό, δήλωσε στη Nova: «Είδαμε ένα παιχνίδι πάλι σήμερα, όπως και το περσινό, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον διαιτητή. Άφησε όλα τα αντιαθλητικά και δεν προστάτεψε τους παίκτες μας. Φέτος παράγινε το κακό. Τουλάχιστον 5 παίκτες κρατάνε τα πόδια τους. Ο Μανιάτης έχει βαρύ διάστρεμμα, ο Ντινγκά έχει πάθει διάσειση.

Νοσοκομείο έγιναν τα αποδυτήρια. Όλοι μας οι παίκτες έχουν βαρύτατα χτυπήματα. Πρέπει όλοι στην Ελλάδα να καταλάβουν επιτέλους τον ρόλο του διαιτητή, που είναι να προστατεύει τους ποδοσφαιριστές. Με το να αφήνεις μία ομάδα να παίζει έτσι σκληρά και αντιαθλητικά δημιουργείς πρόβλημα. Ο κ. Μαρινάκης έχει δώσει εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο. Βλέπετε τι γίνεται στο εξωτερικό και το πως λειτουργούν οι διαιτητές.

Έγιναν σήμερα δύο καταφανέστατα πέναλτι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται. Αυτά είναι δουλειά μικρών ομάδων. Ομάδων που σε κάθε παιχνίδι διαστρεβλώνουν χίλιες φάσεις. Ο Παππάς για εμάς είναι ανεπιθύμητος. Και πέρυσι και φέτος όλα τα λάθη που έκανε ήταν σε βάρος μας. Δείξτε και τα δύο πέναλτι να τα δει ο κόσμος. Ο Παναιτωλικός ας φωνάζει αλλά να μην επηρεάζει τον διαιτητή.
 

Ήμουν σίγουρος πως θα γινόταν όλα αυτά και τα είπα και στην σύσκεψη το πρωί. Εμένα με ενδιαφέρει το fair play. Δεν θέλω βρώμικα χτυπήματα. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει παίζοντας ποδόσφαιρο. Θέλουμε δουλειά κατά τα άλλα. Μετά την προετοιμασία και τα φιλικά μείναμε λίγο πίσω αλλά θα προχωρήσουμε και θα πάμε καλά. Θα πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε τι γράφει ο Δημοσθένης Καρμοίρης για την... μετριότητα του πρωταθλητή και τα προφανή πέναλτι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags