Οι Περιστεριώτες ανέλαβαν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Παπάζογλου, Ναπολεόνι και Νάστο, αλλά έβλεπαν το γκολ να μην έρχεται.

Ωστόσο, στο 26' πέτυχαν αυτό που προσπαθούσαν με δυνατή κεφαλιά του Φυτανίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία. Στο 35' η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματά της, αλλά ο Ναπολεόνι είδε τον ταμπάκη να αποκρούει το σουτ του και στην συνέχεια την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν λίγο την πίεση τους για να ισοφαρίσουν το ματς, ωστόσο δεν μπορούσαν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Τσέναμο.

Το γκολ που έψαχνε η Νίκη πέτυχε στο 60' ο Ατρόμητος με κεφαλιά του Παπάζογλου, αλλά ο επόπτης το ακύρωσε κακώς ως οφσάιντ. Στο 70' ο Ναπολεόνι είχε εκ νέου δοκάρι για τους φιλοξενούμενους που δεν μπορούσαν να "κλειδώσουν" τη νίκη.

Οι χαμένες ευκαιρίες δεν στοίχισαν στον Ατρόμητο που πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές. Απ' την άλλη η νεοφώτιστη Νίκη Βόλου έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Βλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ιβένς, Μαχλελής, Λάουκς, Μέτσε, Μουζακίτης (71' Κοτσαρίδης), Γιαννιτσάνης (63' Μάρτινς), Νικλητσιώτης (72' Σταμπολζίεφ),Σκουρτάι

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (77' Τάτος), Ναπολεόνι (87' Λαζαρίδης), Μπρίτο (66' Μπάλλας), Καραμάνος, Παπάζογλου