Facebook Pixel Αυτή είναι η νέα "μεταγραφή" του Ολυμπιακού!
| 2014-09-05 22:35:00

Αυτή είναι η νέα "μεταγραφή" του Ολυμπιακού!

Αυτή είναι η νέα "μεταγραφή" του Ολυμπιακού!

Ποιος είπε ότι τέλειωσαν οι μεταγραφές στο Λιμάνι; Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες για το νέο «όπλο» που υπάρχει στην φαρέτρα του Μίτσελ.

Αν και στον Ολυμπιακό ενημέρωσαν επίσημα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας πως ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι μεταγραφές της ομάδας, Μίτσελ μπορεί να «τρίβει» τα χέρια του για τον... νέο ποδοσφαιριστή που έχει στο ρόστερ του τις τελευταίες ημέρες.

Οι Πειραιώτες δεν προχώρησαν σε κάποια έξτρα μεταγραφική κίνηση ούτε και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι καινούριος στο Ρέντη. Είναι «παλιός» και μάλιστα έχει κάνει φοβερές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού...

Ο λόγος για τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει πως σιγά – σιγά επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά το «επεισόδιο» και την λιποθυμία που είχε στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο νεαρός επιθετικός έχει πάρει το σχετικό «οκ» από τους γιατρούς και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και παρότι έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση λόγω της μεγάλης απουσίας του από την αγωνιστική δράση, τις τελευταίες ημέρες τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον Νιγηριανό.

Ο Ολαϊτάν προπονείται κανονικά και... τρέχει να προλάβει τους συμπαίκτες του, ώστε να πείσει τον Μίτσελ πως μπορεί σιγά – σιγά να υπολογίζει σε αυτόν, ενώ όπως μαθαίνουμε, ο νεαρός φορ είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και όποιος μιλάει μαζί του, καταλαβαίνει την... τρέλα που έχει να γυρίσει το συντομότερο και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Όταν ο Ολαϊτάν επιστρέψει στην αποστολή του Ολυμπιακού, θα πρόκειται για μία εξαιρετική... μεταγραφή, αφού κανείς δεν έχει ξεχάσει εντός και εκτός ομάδας, το περσινό εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο Φάληρο και τα γκολ που είχε πετύχει.

Διαβάστε κι αυτό! Τα πιο σέξι ατυχήματα των διάσημων! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags