Facebook Pixel Κλάους και Σάλπι... έκραξαν Ρανιέρι!
| 2014-09-08 19:37:00

Κλάους και Σάλπι... έκραξαν Ρανιέρι!

Κλάους και Σάλπι... έκραξαν Ρανιέρι!

Τι έλεγαν οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ για τη μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη στην Εθνική και ποιος δήλωσε πως ο Μήτρογλου είναι ακόμα στο αεροπλάνο από την Φούλαμ!

Μεγάλες εντάσεις δημιούργησε η απόφαση του Κλαούντιο Ρανιέρι να αφήσει στον πάγκο στην χθεσινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ρουμανία τον Στέφανο Αθανασιάδη, καθώς μετά την δυσσαρέσκεια του ΠΑΟΚ που εκφράστηκε πρώτα μέσω «κύκλων» και μετά μέσω ανακοίνωσης, υπήρξαν και «αντιδράσεις» από τους ίδιους τους παίκτες του Δικεφάλου.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο
Ράσβαν Ρατς, ο οποίος έφυγε νικητής με την Ρουμανία από το «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά το τέλος του ματς συζήτησε με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανο Αθανασιάδη.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Ρουμάνος μπακ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον
«Arrena», τόσο ο «Σάλπι» όσο και ο Κλάους απορούσαν με την επιλογή του Ρανιέρι να χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου, για τον οποίο ο Ρατς δεν είπε και τα καλύτερα!

Ιδού η σχετική ερώτηση και η απάντηση...


Για το γεγονός πως δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αθανασιάδης στην επίθεση της Εθνικής:

«Με τον Σάλπιγγίδη και τον Κλάους συζητήσαμε και αναρωτιόμασταν γιατί δεν έπαιξε ο Κλάους. Ο Μήτρογλου είναι ακόμα στο αεροπλάνο από την Φούλαμ και αυτό φάνηκε από την εικόνα του. Πιστεύω πως ο Κλάους θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι της Ρουμανίας και ευτυχώς που… δεν χρησιμοποιήθηκε».


Διαβάστε κι αυτό!   Φοράνε μπικίνι και δείτε τι παθαίνουν... (ΒΙΝΤΕΟ)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags