Χωρίς να ενθουσιάσει ο Παναθηναϊκός (άσχετα με τις 27 τελικές), νίκησε δύσκολα με 1-0 στη Λεωφόρο τη Νίκη Βόλου, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σκόρερ των πρασίνων ήταν ο Ατζαγκούν στο 42`, ενώ στο τέλος είχαν ευκαιρίες να "καθαρίσουν" το ματς αλλά δεν το έπραξαν. Όπως και να `χει για τους γηπεδούχους μετρά η νίκη που ήταν η τρίτη σερί σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον έπεται ο αγώνας με την Εστορίλ την Πέμπτη στην Πορτογαλία.

Να `ναι καλά ο Ατζαγκούν...

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ήταν ο αγώνας στο ξεκίνημα του, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή, δίχως να έχει απειλήσει πάντως, καθώς ήταν καλά κλεισμένος. Οι πράσινοι δεν είχαν κίνηση, έπαιζαν παράλληλο ποδόσφαιρο και προσπαθούσαν απλά με μακρινές μπαλιές να βρουν τον Καρέλη... Ένα πλασέ του Ντίνα στο 21` ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην πολύ καλά στημένη Νίκη.

Αργό τέμπο, ματς χωρίς ρυθμό, ό,τι καλύτερο δηλαδή για τους φιλοξενούμενους που είχαν φέρει τον αγώνα στα μέτρα τους. Οι γηπεδούχοι στο δίλεπτο 32`-33` πίεσαν λίγο παραπάνω, αλλά ο Ατζαγκούν σε δύο περιπτώσεις ήταν υπερβολικά άστοχος. Εν τέλει, ο γόρδιος δεσμός για τους πράσινους λύθηκε στο 42` με το πολύ ωραίο γκολ του Ατζαγκούν, με το οποίο ο Παναθηναϊκός πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια.

Το `ψαξε, αλλά δεν ήρθε

Κάτι παθαίνει με Βόλο ο Ατζαγκούν!

Λόγω μιας κλωτσιάς που έφαγε ο Λαγός έγινε προληπτικά αλλαγή στο 52`, με τον Παναθηναϊκό στο μεταξύ να παίζει πάντως πιο απελευθερωμένα μετά το 1-0. Πράγματι οι πράσινοι ήταν πιο κινητικοί, πίεζαν και έψαχναν το δεύτερο γκολ για να "καθαρίσουν" το ματς, με τον Αναστασίου να αλλάζει τον Καρέλη με τον Πέτριτς. Η Νίκη μπορεί να μην απειλούσε, αλλά όσο παρέμενε το 1-0 δεν είχε και τίποτα να χάσει, προσπαθώντας να βγει μπροστά...

Στο 80` μπήκε και ο Κλωναρίδης και στο 81` ο Δώνης έχασε μια καλή ευκαιρία για το 2-0. Στο μεταξύ, ο Αργυρίου... κατάφερε σε δυο λεπτά να δει δυο κίτρινες και να αποβληθεί, ενώ ο Παναθηναϊκός έχανε συνεχώς ευκαιρίες (Κλωναρίδης, Πέτριτς) για το δεύτερο γκολ!  Το γκολ δεν ήρθε ποτέ, με τους πράσινους τελικά να παίρνουν το τρίποντο με 1-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 42' Ατζαγκούν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 84' Αργυρίου (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 44' Σίλντενφελντ - 11' Κυζιρίδης, 44' Κοτσαρίδης, 83' Αργυρίου, 90' Λάουκς

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός (52' Δώνης), Πράνιτς, Ζέκα, Ντίνας, Ατζαγκούν (80' Κλωναρίδης), Καρέλης (67' Πέτριτς).

Νίκη Βόλου (Στιβ Βαντενμπροκ): Ταΐρης, Αργύρης, Τσουκάνης, Αργυρίου, Ίβενς, Λάουκς, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης (56' Σταμπολζίεφ), Νικλητσιώτης (78' Σωτηράκος), Κυζιρίδης (78' Ροτζέριο), Τζιώρας