Facebook Pixel Οι Νέοι έδειξαν το πώς!
| 2014-10-01 19:38:00

Οι Νέοι έδειξαν το πώς!

Οι Νέοι έδειξαν το πώς!

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε στη Σουηδία με 3-1 της αντίστοιχης της Μάλμε, για την 2η αγωνιστική της UEFA Youth League.

Η Μάλμε προηγήθηκε στο 18' με τον Τσέντερχολμ και ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 20ο λεπτό, όμως το σουτ του Βέργου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μόλιν. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 34' με τον Λάτσι.

Οι Πειραιώτες έφεραν τούμπα το ματς στο 39' με τον Βέργο έπειτα από ασίστ του Λάτσι, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Βέρνγκρεν έκανε πέναλτι και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την Μάλμε με 10 παίκτες.

Ο Βέργος σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα (43') και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος...

Στο 75' ο Ολυμπιακός κέρδισε κι άλλο πέναλτι, με τον Μπρινγιάρσον να ανατρέπει τον Ιγνατίδη, όμως ο Βέργος νικήθηκε από τον Μόλιν που απέκρουσε την εκτέλεση του Ελληνα φορ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ατλέτικο έκανε το «2Χ2» επικρατώντας με 1-0 της Γιουβέντους. Η βαθμολογία έχει ως εξής: Ατλέτικο Μαδρίτης 6, Ολυμπιακός 3, Γιουβέντους 3, Μάλμε 0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι (79' Ανδρούτσος), Γαρεφαλάκης (57' Μανθάτης), Καραχάλιος, Βέργος, Μεγαρίτης, Ιγνατίδης (86' Παπουτζίδης)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags