Πρέπει να τονιστεί ότι, από τη μεριά της, η οικογένειά του, μέσω της ανακοίνωσής της αναφέρει ότι ο 25χρονος Γάλλος έχει υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη.

Αναλυτικά:

«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την οικογένεια μας, αλλά τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης για τον Jules από ολόκληρο τον κόσμο μας δίνουν παρηγοριά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε ειλικρινά την ευγνωμοσύνη μας.

Ο Jules παραμένει στην εντατική μονάδα του γενικού νοσοκομείου Μίε στο Γιοκαΐτσι. Έχει υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη και παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Οι γιατροί του νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη θεραπεία και φροντίδα και είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουν κάνει για τον Jules μετά το ατύχημα.

Είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία του καθηγητή, Gérard Saillant, προέδρου της ιατρικής επιτροπής της FIA και του καθηγητή Αλεσάντρο Φράτι, νευροχειρουργό του πανεπιστήμιο της Ρώμης La Sapienza, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιαπωνία έπειτα από αίτημα της Ferrari.

Έφτασαν στο νοσοκομείο σήμερα και μίλησαν με την ιατρική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη θεραπεία του Jules, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κλινική του κατάσταση και να μπορέσουν να συμβουλέψουν την οικογένεια. Οι καθηγητές Saillant και Frati αναγνωρίζουν την άριστη φροντίδα που δίνει το νοσοκομείο και θέλουν να ευχαριστήσουν τους Ιάπωνες συναδέλφους τους.

Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να φροντίζει τον Jules. Μεγαλύτερη ενημέρωση θα δοθεί όταν κριθεί απαραίτητο».

Πρέπει να τονιστεί ότι διάχυτη βλάβη είναι ένα από τα πιο μοιραία τραύματα για την ανθρώπινη ζωή, ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του Μπιανκί.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr