Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ: Το αποφάσισαν! Τελειώνει ή όχι ο Ρανιέρι;
| 2014-10-15 14:00:00

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το αποφάσισαν! Τελειώνει ή όχι ο Ρανιέρι;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το αποφάσισαν! Τελειώνει ή όχι ο Ρανιέρι;

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του Γιώργου Σαρρή με τον ομοσπονδιακό τεχνικού. Διάβασε στον SportDog τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το μέλλον του Ιταλού!

Τελείωσε πριν από λίγη ώρα η προγραμματισμένη συνάντηση του Κλαούντιο Ρανιέρι με τον Γιώργο Σαρρή. Το "παρών" στο ραντεβού για να συζητηθούν τα αίτια της αγωνιστικής κατρακύλας της Εθνικής ομάδας έδωσε και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε στον Ιταλό τεχνικό ότι τον στηρίζει αλλά περιμένει να δει στα επόμενα παιχνίδια βελτιωμένη την εικόνα της ομάδας.

Αυτό που προκύπτει, δηλαδή, είναι ότι δεν τίθεται αυτή τη στιγμή καμία περίπτωση θέμα αποπομπής του έμπειρου τεχνικού, ενώ άνθρωποι της ομοσπονδίας λένε μετά τη συνάντηση ότι αποφασίσθηκε να μην παρθεί καμία απόφαση εν θερμώ.

Οι δυο πλευρές θα τα ξαναπούν όταν θα επιστρέψει ο Ρανιέρι στην Ελλάδα για να πάει στο "Καραϊσκάκη" και να δει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Τότε αναμένεται να συζητηθεί σε νέα σύσκεψη και τι μέτρα πρέπει να παρθούν για να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της Ελλάδας.  

ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΣΟΚ: Η Έλλη Κοκκίνου πέταξε έξω το στήθος και μας το έδειξε! Δες τη φωτογραφία   ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags