"Ζήσαμε πολλά χθες, ήταν ένα πράγμα το οποίο δεν έχω ξαναζήσει. Αυτά τα πράγματα που έγιναν, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν μας αφορούν αυτά τα πολιτικά θέματα, εμείς είμαστε μόνο για να παίζουμε ποδόσφαιρο", σχολίασε αρχικά σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova και συμπλήρωσε:

"Εγώ δεν ήξερα για αυτές τις σελίδες, δεν ξέρω ποιος τις διαχειρίζεται. Ήδη μίλησα με την ομάδα μου από χθες πριν το παιχνίδι, για να καταγγείλουμε αυτές τις σελίδες, για να μη γίνονται όσα γίνονται και γράφονται για εμένα. Δεν γνώριζα για τις σελίδες αυτές, γιατί δεν ασχολούμαι με το facebook. Ήδη έγινε μία φορά ό,τι έγινε και από τότε δεν ήθελα να ξανασχοληθώ με το facebook. Δεν ήθελα να ξαναγίνει κάτι, για το οποίο να εμπλακώ πάλι. Έχουμε κινηθεί νομικά".

Για το μικρό διάστημα που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ να προετοιμαστεί: "Γυρίσαμε όλοι από τις Εθνικές ομάδες. Είναι λίγος ο χρόνος που έχουμε να προετοιμαστούμε για το κυριακάτικο ματς, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για την έως τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ: "Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, μέχρι στιγμής είμαστε πολύ καλά. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται".

Για τα στοιχεία που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος και τον κάνουν χαρούμενο: "Φέτος έχουμε μεγαλύτερη χημεία μεταξύ μας για υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που ειναι 2-3 χρόνια μαζί. Αυτό μας κάνει και παίζουμε καλά".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Έχω δει τον Ατρόμητο, είναι μία ομάδα δουλεμένη, καλή. Εμείς την Κυριακή πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, γιατί παίζουμε και στην έδρα μας. Το ματς θα κριθεί στη ψυχή, στη δύναμη και στη θέληση".