Facebook Pixel «Καρφιά» Σάββα για... αντιπάλους και άμυνα!
| 2014-10-18 23:01:00

«Καρφιά» Σάββα για... αντιπάλους και άμυνα!

«Καρφιά» Σάββα για... αντιπάλους και άμυνα!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη στάθηκε στο πάθος που έδειξε ο Εργοτέλης, ενώ έκανε κριτική και για την αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την δύσκολη νίκη των Πειραιωτών στο Πακγρήτιο, στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Εργοτέλη και ζήτησε από όσους ισχυρίζονται το αντίθετο να... πάψουν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πρόβλημα στην άμυνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη
Nova:
 

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, πολύ δύσκολο σε μία πολύ καλή έδρα με παίκτες παθιασμένους και συγχαίρω για αυτό τον Εργοτέλη, για να πάψουν ορισμένοι να λένε διάφορα πράγματα που δεν αγγίζουν τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μας μετέχουν σε πολλές εθνικές ομάδες, είχαμε αρκετούς κουρασμένους ποδοσφαιριστές.

Είχαμε και αρκετές απουσίες σήμερα και ήθελε προσοχή. Είχαμε όμως μεγάλα αμυντικά κενά σήμερα και πρέπει να τα λέμε αυτά. Όμως αφού πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο και πολύ παθιασμένο αντίπαλο, είμαι βέβαιος πως με τις προσθήκες των παικτών που έλειπαν, μέχρι την Τετάρτη και το ματς με την Γιουβέντους, θα παρουσιαστεί ένας διαφορετικός Ολυμπιακός, να είναι σίγουροι οι φίλαθλοί μας.

Να μαζευτούμε όλοι στο Καραϊσκάκη για μια γιορτή όπως και με την Ατλέτικο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags