Facebook Pixel Σάββας κατά... πάντων!
| 2014-10-26 23:20:00

Σάββας κατά... πάντων!

Σάββας κατά... πάντων!

Με τον Γιάννη Αλαφούζο, τη "ΔΙΚΗ", τον ΣΚΑΪ, τον Παναθηναϊκό και με... όλους τα έβαλε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το ματς που θημήθηκε και τον... πατέρα του πρόεδρου των "πρασίνων"!

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη στο ντέρμπι, τα ντέρμπου που πάντα είναι δύσκολα και αμφίβολα. Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν να πουν κατι, τίποτα, ούτε για διαιτησία, και ας το δούμε 100 φορές. Ποτέ δεν θα πει ο Αλαφούζος οτι είναι καλή η διαιτησία... Ας βγει επιτελους ο κύριος Αλαφούζος να μιλήσει με στοιχεία. Σήμερα επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, αντί οι Παναθηναϊκό να χαίρονταν την Τετάρτη με την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, είχαν πίκρα και κατήφεια και όλο κακόβουλα σχόλια...

Αν έχει κάτι ας το βγάλει μπροστά, όχι σε διάφορες δίκες δικής του εμπνεύσεως. Έχει καταδικαστεί ποτέ κανείς από αυτές τις δίκες; Μόνο δύο βουλεύματα που αθώωσαν τον Ολυμπιακό. Ας κοιτάξει ο κύριος Αλαφούζος να φτιάξει τον Παναθηναϊκό κα να τον μεγαλώσει και όχι να είναι κακομοίρης. ας αφήσει την καραμέλα της διαιτησίας, δεν θα τον αφήσουμε να διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ζήτω ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη για να δώσουμε βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να πληροφορήσω τον κύριο Αλαφούζο πως όλα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού κατακτήθηκαν με αίμα και ιδρώτα. Επίσης να πω για πρώτη φορά για τον πατέρα του, Αριστείδη Αλαφούζο, μέγα Ολυμπιακό που με βοήθησε να πάρουμε πρωτάθλημα μετά τον Γουλανδρή" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags