Facebook Pixel «Αποθέωσε» ΠΑΟ ο Σα Πίντο!
| 2014-11-02 23:00:00

«Αποθέωσε» ΠΑΟ ο Σα Πίντο!

«Αποθέωσε» ΠΑΟ ο Σα Πίντο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα του Ατρομήτου στην Λεωφόρο, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και εξήγησε τι πήγε στραβά...

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε στο γήπεδο να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά μας και να αμυνθούμε. Δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πρόβλημα και φάνηκε στο αυτογκόλ. Είχαμε απουσίες και πολλές κάρτες. Παίξαμε με μία ομάδα δυνατή και με πολύ καλή έδρα. Προσπαθούσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε.

Δεν καταφέραμε αυτό που μπορούμε, αλλά κοιτάμε στο επόμενο παιχνίδι και να είμαστε δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά μείναμε πίσω και ξαφνιαστήκαμε από αυτό. Είδαμε ότι πίεζε ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγή για να κλείσουμε τα κενά. Με στόχο να πιέσουμε, να πάρουμε το κέντρο και δείξαμε ότι σίγουρα χρειαζόμαστε εμπειρία, έχουμε ποιότητα και πρέπει να δουλέψουμε στο επιθετικό κομμάτι, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags