Facebook Pixel Σαρρής: «Οι παράγοντες θέλουν πραγματικό ποδόσφαιρο ή κάτι άλλο;»
| 2014-11-14 22:49:00

Σαρρής: «Οι παράγοντες θέλουν πραγματικό ποδόσφαιρο ή κάτι άλλο;»

Σαρρής: «Οι παράγοντες θέλουν πραγματικό ποδόσφαιρο ή κάτι άλλο;»

Με δήλωσή του στον ΟΤΕ TV λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα της Ελλάδας με τα Νησιά Φερόε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, χαρακτήρισε την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο ως «την πιο σοβαρή» που έχουν δεχθεί άνθρωποι του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση: «Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα από χθες. Είναι η τέταρτη ή πέμπτη επίθεση που δέχονται άνθρωποι του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη θεωρώ την πιο σοβαρή γιατί ήταν δολοφονική θα έλεγα. Ο κ. Ζωγράφος έχει κάταγμα στο κρανίο, έχει σπάσιμο στα χέρια. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι ως Ομοσπονδία να προφυλάξουμε το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, γιατί όπως βαδίζουμε σε λίγο θα θρηνούμε θύματα. Πήραμε την απόφαση ότι πλέον δε θα ξαναορίζουμε διαιτητές.
 

Ας αναλάβει και η πολιτεία την ευθύνη που της αναλογεί, γιατί όλες αυτές οι καταγγελίες που έχουν γίνει για επιθέσεις κα απειλές που δεχόμαστε όλοι μέχρι στιγμής δεν έχει εξιχνιαστεί κάτι και δεν υπάρχει προστασία από πουθενά.

Ας αναλογιστούν και οι παράγοντες τις ευθύνες που τους αναλογούν και αν θέλουν πραγματικό ποδόσφαιρο ή ο,τιδήποτε άλλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags