Facebook Pixel Νάτος και ο Καρέλης
| 2014-11-28 17:34:00

Νάτος και ο Καρέλης

Νάτος και ο Καρέλης

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε την Παρασκευή ο Νίκος Καρέλης, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες. 

Πάντως ο νεαρός επιθετικός δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Βέροια, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί να τον έχει ετοιμοπόλεμο για τη δύσκολη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πράσινοι πήγαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο Κορωπί- η αποστολή έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν από τη 1- και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τη Δυναμό στη Μόσχα έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Ατζαγκούν συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, το απόγευμα του Σαββάτου με προπόνηση στο Κορωπί.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags