Ο Πανιώνιος μετά από έξι αγωνιστικές επέστρεχε λοιπόν στις επιτυχίες, επικρατώντας 2-1 της Νίκης Βόλου στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να να πάρει πολύ σημαντική βαθμολογική «ανάσα». Καλύτερη στο μεγαλύτερος μέρος της αναμέτρησης ήταν η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, με τους Φούντα και Κολοβό -με πέναλτι- να πετύχουν τα γκολ και τον Αναστασόπουλο να μειώνει στο 84'. 

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι

Παιχνίδι κέντρου είχαμε στα πρώτα λεπτά με τον Πανιώνιο να έχει την πρωτοβουλία, με τον Γιάννου στο 13` να σπαταλά μια καλή φάση και τους κυανέρυθρους να πιέζουν, έχοντας κατοχή 71%. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 27`. Ο Γιάννου γύρισε υπέροχα με τακουνάκι στην περιοχή για τον Φούντα, αυτός έκανε το πρώτο σουτ το οποίο βρήκε στον Ίβενς, αλλά ο ίδιος παίκτης έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και μετά από προσποιήσεις πλάσαρε εύστοχα στην δεξιά γωνία του Ταΐρη. Ο Πανιώνιος έψαξε και ένα δεύτερο γκολ αλλά τελικά το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 1-0.

Δεν μπόρεσε η Νίκη

Nωρίς-νωρίς στο β`, στο 49` ο Ο Γιάννου ανατράπηκε από τον Αργύρη στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Κολοβός ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ταΐρη, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς! Ο Πανιώνιος έριξε… ταχύτητα, ωστόσο εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο του ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε θέση να φτάσουν με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή του Παπαδόπουλου. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Νεοσμυρνιώτες είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν κι άλλο το προβάδισμά τους, όμως οι Θεσσαλοί μπήκαν ξανά στο «παιχνίδι», με το γκολ του Αναστασόπουλου στο 84’. Στα εναπομείναντα λεπτά, η άμυνα του Πανιωνίου πιέστηκε από τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Γκολ: 29' Φούντας, 49' πεν. Κολοβός - 84' Αναστασόπουλος
Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Ζυγούρης (Κέρκυρας), Βερρής (Λέσβου)
Κίτρινες: Ιμπαγάσα, Φούντας - Παπουτσογιαννόπουλος, Μέτσε
Κόκκινες:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τερεζόπουλος, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος - Πάνος, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Τασουλής - Μπούζας, Μητρόπουλος - Κολοβός (83' Γκίνη), Φούντας (90+3' Οικονόμου), Ιμπαγάσα (69' Μπουμάλ) - Γιάννου.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τζαναβάρας, 4-2-3-1): Ταΐρης - Παπουτσογιαννόπουλος, Ίβενς, Αργύρης (61' Μέτσε), Μαρινάκης - Λάουκς, Καρασαλίδης - Κυζιρίδης (46' Μουζακίτης), Αναστασόπουλος, Μάρτινς (70' Κορέτα) - Τζιώρας.