Facebook Pixel Αποκάλυψη από Ιταλία: Τον Γενάρη "τελειώνει" ο...
| 2014-12-02 10:10:00

Αποκάλυψη από Ιταλία: Τον Γενάρη "τελειώνει" ο...

Αποκάλυψη από Ιταλία: Τον Γενάρη "τελειώνει" ο...

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ του Παναθηναϊκού πρέπει να αρχίσει να μαζεύει τα πράγματά του, σύμφωνα με όσα γράφει ο Τύπος στη γειτονική χώρα;

Ο λόγος για τον Πέτριτς, που η αλήθεια είναι πως μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει καλύτερη παρουσία σε σχέση με τη μέχρι τώρα καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ποτέ όμως δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τον ντόρο που έγινε γύρω από τη μεταγραφή του τον περασμένο Γενάρη!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ του Τύπου στην Ιταλία, η Τσεζένα θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ούγκο Αλμέιδα και υπάρχει ομάδα από την Ελλάδα που έχει στη λίστα της τον Πορτογάλο φορ.

Με τους συναδέλφους στη γειτονική χώρα να εμπλέκουν το όνομα του Παναθηναϊκού, που έστω σε θεωρητική βάση ψάχνει και για φορ.

Με δεδομένο, όμως, ότι στην 11άδα είναι βασικός και αναντικατάστατος ο Μπεργκ, αλλά και ότι στην ομάδα υπάρχουν οι Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα, είναι πολύ δύσκολο αν έρθει όντως ο Αλμέιδα στο "τριφύλλι", να συνεχίσει και ο Πέτριτς.

Το όνομα του οποίου είχε βρεθεί και πριν από λίγο καιρό σε ρεπορτάζ που τον ήθελαν να φεύγει από τον Παναθηναϊκό τον ερχόμενο Γενάρη, δεδομένης της μικρής προσφοράς του και του μεγάλου συμβολαίου του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags