Στα ευχάριστα της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του Χεσέ, μετά από 8.5 μήνες απουσίας! Ο 21άχρονος Ισπανός εξτρέμ είχε παίξει τελευταία φορά στις 18 Μαρτίου και ευτύχησε στην επιστροφή του να σκοράρει, αφού σημείωσε κα το πέμπτο γκολ της «βασίλισσας» στο 77’.
Νωρίτερα,. είχαν σκοράρει οι Χάμες στο 16’ και 34’, Ισκο στο 32’ και ο Λόπεθ με αυτογκόλ στο 60’.
Η σύνθεση της Ρεάλ: Πατσέκο, Αρμπελόα, Βαράν (46’ Γιορέντε), Νάτσο, Κοεντράο, Κεντίρα (57’ Χεσέ), Ιγιαραμέντι, Μεδράν, Χάμες (58’ Μουνιόθ), Τσιτσαρίτο, Ισκο
Στο 91’ σώθηκε η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με τον Βιγέρα στην έδρα της Αλκογιάνο της δεύτερης κατηγορίας και πήρε το σαφές πλεονέκτημα για τη ρεβάνς του «Σαν Μαμές».
Σχετικά άνετα «καθάρισε» στην έδρα της Αλαβές η Εσπανιόλ, επικρατώντας 2-0 με τα τέρματα του Στουάνι στο 36’ και στο 94’.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο