Facebook Pixel Μεγάλη ατάκα για το Καραϊσκάκης! «Να κλείσουμε τα αυτιά μας»
| 2014-12-08 21:16:00

Μεγάλη ατάκα για το Καραϊσκάκης! «Να κλείσουμε τα αυτιά μας»

Μεγάλη ατάκα για το Καραϊσκάκης! «Να κλείσουμε τα αυτιά μας»

Στη Μάλμε φαίνεται πως... φοβούνται αρκετά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στους εντός έδρας αγώνες.
 

Προετοιμασμένος για το τι θα συναντήσει αύριο η Μάλμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είναι ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Φάληρο και στην ήττα της Βέρντερ Βρέμης με 3-0, τόνισε πως έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να... κλείσουν τα αυτιά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Ρόζενμπεργκ:

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια της Μάλμε στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Το καλύτερο που είναι να κάνουμε είναι να κρατήσουμε περισσότερο το 0-0 και να παίξουμε σε τόσο καλό επίπεδο όσο με την Ατλέτικο και τότε θα πάνε καλύτερα τα πράγματα».

Για το πώς θα αντιμετωπίζει την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχει άλλη λύση, αλλά από το να κλείσουμε τα αυτιά μας στον κόσμο και να συγκεντρωθούμε στο πλάνο, ώστε να νικήσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ότι παίξει ξανά με Βέρντερ στο «Καραϊσκάκη» και το αν έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του: «Ο κόσμος συμπαραστέκεται πάντα, είναι λίγο διαφορετικό το παιχνίδι με εκείνο, αλλά τους έχω μιλήσει σχετικά και πιστεύω πως αύριο θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags