Facebook Pixel «Άψογη διαιτησία, όχι σαν την άλλη φορά...»
| 2014-12-13 23:20:00

«Άψογη διαιτησία, όχι σαν την άλλη φορά...»

«Άψογη διαιτησία, όχι σαν την άλλη φορά...»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης συνεχάρη τον Λεβαδειακό για την εμφάνισή του, εξήγησε γιατί πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός στο 91' και τα... έχωσε και για μία παλιά διαιτησία του Παναθηναϊκού!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί του Λεβαδειακού, υποστήριξε πως η διαιτησία του αγώνα ήταν άψογη και όχι ανάλογη με αυτή του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό πριν από μία εβδομάδα.

«Σήμερα έγινε ένα ντέρμπι. Ένα φανταστικό παιχνίδι. Παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Τώρα καταλαβαίνω πως πήρε τις μεγάλες νίκες. Πανάξια με έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική. Μου έκανε εντύπωση το πάθος. Για εμένα είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες που έχω αντιμετωπίσει. Αυτές οι νίκες δίνουν το πρωτάθλημα».

Για τη διαιτησία, σχολίασε: «Η διαιτησία ήταν άψογη και όχι όπως αυτή πριν από μία εβδομάδα με τους δύο επόπτες και τα οφσάιντ. Ξέρετε τι εννοώ και ξέρουν και οι ίδιοι. Κανείς δεν σχολίασε για τα τέσσερα αυτά οφσάιντ. Δεν θέλω να πυροδοτήσω την ατμόσφαιρα».

Αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα αρχίσει η άνοδός μας. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Θα γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι. Έτσι ήρθαμε ισοπαλία με τα Γιάννινα, έτσι νικήσαμε τώρα. Όλα γίνονται. Λίγο εύνοια της τύχης και θα έρθει. Ευχαριστούμε τον Λεβαδειακό και του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags